:: Långsamma böcker ::

Idag fick jag hem tre böcker från Adlibris. Jag beställde dem den 6 juni och fick dem idag, en lång historia med andra ord. Jag beställde dem hem till mina föräldrar eftersom jag trodde de skulle hinna komma när jag var där. Det gjorde de dock inte, så jag bad min mamma eftersända paketet till mig när de väl dök upp. Efter nästan två veckor dök de upp och mamma lämnade in paketet med min adress på Posten, det var den 18 juni.

Måndagen efter hade böckerna inte hunnit komma, istället fick jag ett mail från Adlibris där de tackade för returen av två(!!) av böckerna och bad mig betala för den tredje. Jag fattade inget! Jag mailade dem och sa att min mamma eftersänt böckerna till mig i Malmö, i oöppnat paket, och att något nog måste gått snett. Posten måste gjort någon tabbe och skickat tillbaka böckerna till Adlibris igen. Varför bara två av böckerna var ju en gåta, men sa till dem att antingen har de missat att skicka med den tredje eller så har den försvunnit vid uppackningen. De bad om ursäkt och la en ny beställning på böckerna.

Redan nästa dag kom det en avi på ett paket från Adlibris, det var inte illa pinkat tänkte jag och gick till Posten. När jag väl får paketet i min hand så ser jag att det är paketet som min mamma eftersänt....här började jag klia mig i huvudet. När jag kommer hem och öppnar paketet ligger där två böcker och inte alls de böcker jag har beställt. Fakturan är dessutom ställd till en helt annan person väldigt många mil härifrån, nämligen i Lycksele.

Då började jag få ihop det hela. De har från början förväxlat adresslappar förmodligen, Lycksele-kvinnans beställning skickades först till Strömstad och sedan eftersände mamma det paketet till mig. Mitt paket måste ha fått antingen hennes eller någon annans adressetikett på sig. Men hur bara två böcker kunnat gå i retur har jag inget svar på, förmodligen någon oärlig person som tyckte en bok verkade bra och skickade de två andra i retur...eller något.

Jag packade ihop de två böckerna igen, eftersände (en andra gång) till Lycksele och la i en lapp för att förklara varför böckerna dröjt så länge. Hoppas paketet nådde fram till henne idag.

Här är i alla fall mina tre böcker som jag äntligen fått hem :)


:: Liseberg ::

I lördags var vi ett gäng kompisar på Liseberg. Vi tog en tur över dagen bara, körde iväg tidigt på morgonen och kom hem seeent på kvällen. Vi hade en kanonkul dag med perfekt väder, halvmulet varvat med solglimtar, varken för varmt eller kallt.
Vi började med att åka Flumeride och blev BLÖTA!! Hela framsidan av mina jeans blev helt genomdränkta =)


Magnus, Patrik och Sebastian åker en gång till lite senare.


Ett försök att fånga dem när de skulle bli som blöta..men de lyckades parera rätt bra!


Nästan hela gänget i kön till Kållerado. Från vänster, Magnus (vår toastmaster på bröllopet), jag, Annelie, Ola och Patrik (Sebastians ena bestman).


Kållerado


Jag och Ola köpte varsin mjukglass med daimströssel. Det var en god men svår glass. Den smälte supersnabbt, snabbare än de andras hur nu det gick till och det regnade daim.


Kladdigt!


Jag och Sebastian har våra barnasinnen kvar och åkte Sagoslottet. *fniss*


Ola och Sebastian i kön till Balder.


Balder, som bara är så sketakul att åka!! Det är synd att köerna alltid är så långa, annars hade jag åkt om och om igen.


I kön till Kanonen, ytterligare en attraktion som tilltalar mig. En berg-och-dalbana som startar med en acceleration på 0-75 km/h på två sekunder. Yiiiihaaa!!

Titta här (ljudet är lite osynkat, så skriket börjar tidigare än tåget åker iväg):


Sebastian.


Denna var jag bara tvungen att åka, trots att kön var mördande lång; Höjdskräcken. Man hissas 60 meter upp i luften och faller/pressas ner v ä l d i g t snabbt så man först lyfter ur stolen. Deras egen beskrivning: "Plötsligt skjuts du som en projektil mot marken. Det känns inte som om du lättar från stolen. Du gör det verkligen. Du faller inte. Du slungas, pressas, trycks ner. Snabbare än fritt fall." Häftigt känsla, det var första gången jag åkte denna så det var faktiskt liiite läskigt där i början när det kändes som jag åker ur stolen. Helt klart det häftigaste jag åkt på något tivoli.


På väg upp.


På väg ner, iiiihhhhh!


Vi åkte Radiobilarna så klart!


Jag valde en turkos så klart ;)

Sebastian har lagt ut en del bilder också på Flickr.

:: Min skiss på Scraputmaningen ::

I går på Scraputmaningen var det jag som ritat skissen.
:: Jag smälter! ::


:: Fantastisk himmel ::

Oavsett hur vädret varit om dagarna så brukar för det mesta spricka upp framåt kvällen och jag får nästan varje kväll njuta av en vacker solnedgång från mitt fönster i dator- och scraphörnan.

Ikväll såg det ut så här.

:: ScrapAddicted rockar!! ::

Läs här: http://scraphouse.blogg.se

Jag är så stolt över att vara en del av ScrapAddicteds DT :D

:: Vad är sommar för dig? ::

Dagens utmaning på Scraputmaningen var att scrappa med titeln "Sommar för mig är..."Nu har jag snörvlat och nyst färdigt hoppas jag, så imorgon blir det jobb igen.

:: 39 på väg ::

Idag har 39 inbjudningskort till vårt bröllop lagts på den gula lådan. De kuvert som färdas längst går till HongKong, Connecticut i USA och Storbritannien. Den kortaste färden blir en sisådär 1,5 km från brevlådan där de postades =)


:: Grillkväll ::

Veckans skiss efter en skiss av duktiga Stella.


:: Ett bokmärke ::

Jag behövde ett nytt bokmärke, så det har jag pysslat ihop idag med inspiration från K8an.


:: Ni har väl inte missat... ::

...att Starving Artistamps har tagit fram ett helt stämpelark med svenska ord? Kolla här:Ni kommer snart att kunna köpa dessa hos ScrapAddicted, men ni har möjlighet att redan nu vinna ett sådant här ark. Kika in i Starving Artistamps blogg, och följ instruktionerna. Det har jag gjort =)

:: Fem utmaningar ::

Fem utmaningar blev gjorde i midsommarcroppenSvensk Scrapbooking. Min femte gjorde jag till en utmaning där man skulle skapa en layout med dold journaling. Jag gjorde en egen tag av mönstrat papper som jag skrev journaling på och stack in bakom fotot.Här är de övriga layouterna jag har skapat i croppen. Nu känner jag mig nöjd och skall bita tag i lite andra projekt.
     

:: Bästa låten just nu! ::Jason Mraz - I'm Yours

:: My rockin´ year ::

Söta Evelina har ritat lördagens skiss på Scraputmaningen.Min tolkning.

:: Kreativiteten är på topp... ::

...trots en liten förkylning så här på slutet av semestern. Idag blev det en layout till efter en skiss i midsommarcroppen.:: Sommar i P1. ::

Om ni har möjlighet att sitta ner i en timme, kanske med en layout eller bara med en kopp te, så tycker jag ni skall lyssna på årets första "Sommar i P1" som har Fredrik Lindström som värd.

Han är knivskarp denna mannen, och jag både skrattar högt och nickar medhållande till det han pratar om. Han pratar om människan, förståelsen av hur människan fungerar och faktiskt så snubblar han in på mitt område interaktionsdesign, dvs människa/teknik-aspekten.

Så har ni en timme över, ägna den åt Fredrik.

http://www.sr.se/webbradio/?Type=broadcast&Id=1217858&isBlock=1

:: En liten recension :) ::

När jag och Sebastian var på Cervera i söndags så hittade jag "färsk-potatis-skrubbhandskar".Jag tyckte de såg så finurliga ut (och jag tycker de är aptråkigt att stå och skrubba färskpotatis med en borste eller kniv), så jag köpte hem dem. Jag har lovat Fia en recension så här kommer den =)Instruktionen är inte särskilt krånglig...på med handskarna och börjar skrubba =)Och potatisen blev ren och fin, så när som på skal som man behöver potatisskalare för att få bort. Klart godkänt tycker jag, och definitivt enklare än med en borste eller liten kniv.Handskarna kostar 49 kr på Cervera. Min assisterande fotograf ovan tipsar dock om att vanliga skrubbhandskar avsedda för duschen ser preciiiiis likadana ut och funkar på samma sätt, och är förmodligen ett antal tior billigare ;) (men då hävdar jag å andra sidan att man inte får det fina "potato"-trycket på =)

Glad midsommar!

:: En till layout ::

Det bidde inte så mycket midsommarfirande för mig idag. Vaknade med halsont i morse och fick lite feber under dagen, så jag bestämde mig för att jag nog har det bäst hemma i lugn och ro. Jag och Sebastian åt sill och potatis till lunch, och nu under kvällen har jag ätit samma mat som Sebastian grillar i Trelleborg, fast min är grillad i ugnen.

Imorse knåpade jag ihop ytterligare ett bidrag till midsommarcropen, denna gång i utmaningen att scrappa ett förstorat foto. Jag valde ett foto från vår senaste Greklandsresa.:: Pix tröttnade... ::

...på att vänta på käket, så han tog saken i egna tassar. Han lirkade upp skåpsdörren där vi ställer uppmätt kattmat i måttkoppar. Han hoppade upp i skåpet och puttade ut en av kopparna som föll ner på bänken och studsade vidare ner på golvet.

Så var den saken biff =)

:: Gaaah! ::

Det är ta mig sjutton inte klokt någonstans. Det är så typiskt svenskt (och medialt), så fort det inte går som det var tänkt (=den redan i förväg uttagna segern infinner sig inte) så skall huvuden rulla och folk skall avgå till höger och vänster. Det kallas fiasko, kollaps, pinsamt. Hör och häpna, Sverige kan inte alltid vara bäst i allt...varken i fotboll, ishockey, schlager eller plockepinn. Vem bryr sig, livet går vidare....

Det lustiga är att folk verkar glömma bort att sånt här händer varje år. VM eller EM i någon sport, schalgern varje år...eller den första snöstormen (eller torkan eller regnkaoset) som på något lustigt vis alltid inträffar och man har aldrig varit med om maaaaaken!!

För bövelen, det finns viktigare saker att koncentrera sig på!!

:: Detaljer ::

Jag har scrappat ytterligare en layout till Svensk Scrapbookings midsommarcrop, efter denna skiss.

På journalingen står det: "Efter att ha promenerat samma väg som jag cyklar till jobbet varje dag, upptäckte jag så många fina detaljer. Små vackra ting som vanligtvis susar mig förbi, tog jag mig nu tid att stanna upp vid."


:: Annorlunda vinkel ::

Fota någon/något i en annorlunda vinkel, scrappa fotot och skicka in till Scraputmaningen...för det är precis en sådan utmaning vi presenterar idag :)


:: Svensk Scrapbooking ::

Svensk Scrapbooking pågår en midsommarcrop just nu, de bjuder på en massa roliga utmaningar, så häng på du också!

Igår scrappade jag efter en skissutmaning, en skiss som Kicki/Pickos ritat.


:: Heja Sverige!! ::

Tydligen hänger allt på Zlatan....om man skall tolka tidningarna rätt, hmmm? Ett lag består väl av fler duktiga killar, eller?

Denna flagga som vi fått någonstans ifrån sitter upptejpad på balkongen och vittnar falskt om ett brinnande fotbollsintresse ;) Men är det mästerskap så är det, och då blir jag liiiite mer intresserad av sport faktiskt. Så, heja Sverige friskt humör, hoppas det blir vinst ikväll!

:: Kärlek! ::

Jag älskar min kamera =)

:: Midsommartävling ::

Missa inte att vi har en midsommartävling på Scraputmaningen. Man skall scrappa efter en skiss och kan vinna helt nyinkomna blommor hos Magdas Scrapbooking.

* 1:a pris = tre förpackningarna med blommor plus en bok.
* 2:a pris = två förpackningar med blommor.
* 3:e pris = en förpackning med blommor.

Vinnarna får dessutom 10% rabatt i shoppen om de vill lägga en beställning.

Så skynda till Scraputmaningen för att läsa mer om tävlingen och se skissen ni skall scrappa efter!

:: Två layouter ::

Fia var hos mig förra söndagen och scrappade. Det resulterade i två layouter för mig, båda med bilder från 6 juni :)
:: Junikitet från ScrapRoom ::

När jag var i Strömstad fick jag hem junikitet från The ScrapRoom, såååå ljuvliga papper och dekos.Sen kunde jag inte låta bli längre, jag hållit ut länge eftersom jag tycker Nook har strulat så mycket. Men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag hoppade på en prenumeration på My Scrapbook Nook igen. Deras månadskit är trots allt strul oslagbara, alltid perfekt komponerat med ljuvliga papper och dekos. Mitt första paket kommer innehålla papper och dekos från bland annat Making Memories och 7gypsies.:: Min datorplats (och scraphörna) ::

Åsa/Badanka uppmanade oss bloggläsare att visa den plats där vi möter härliga människor, massor av kreativitet och lämnar vårt eget lilla avtryck, nämligen vår datorplats. Min datorplats hänger ihop med min scraphörna med ett stort fönster utsikt över lummiga träd.

Framför datorn spenderar jag mycket av min lediga tid, ibland med visst dåligt samvete men samtidigt har jag genom min dator fått ta del av en värld som gett mig så mycket, jag har fått otroligt många och fina vänner och hittat en hobby jag älskar.

:: Fjärilar överallt ::

Fjärilar är väldigt populära inom scrapbookingen just nu, och visst är de söta :) Jag hittade min egen lilla fjäril på H&M i förra veckan och blev förälskad!


:: K8ans skiss ::

Igår scrappade vi efter K8ans skiss på Scraputmaningen, en superfin skiss som jag tokgillade!
:: Personlighetstest ::

Hittade detta personlighetstest hos Babsan, och testade själv.

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:
Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Hmmm, tycker inte min personlighetstyp passar alls in på mig (som jag känner mig själv). Vad tycker ni?

Känslig stämmer..men enastående social kompetens? Empatisk hoppas jag att jag är, och att jag bryr mig om hur andra mår. Jag tycker om att vara ensam vid själv valda tillfällen. Framgångsrik i att hantera relationsproblem? Låter som jag är en relationsexpert HAHA. Leda debatter njaääe.

Ingen av karriärerna känns särskilt lockande heller, eller lyxhemmafru kanske *skrattar*

:: Några fler bilder från studenten ::

Alexander och hans söta tjej Annie.


Min vackra systerdotter Rebecca och jag.


Champagne


God buffémat


Alexander fick bland annat en halv uppsättning (12 st) med Lasse Åbergs glas.


Mycket blommor blev det :)

:: Grattiskortet ::

som jag gjorde till Alexander på hans student.


:: Studenttider ::

I onsdags tog min systerson Alexander studenten. Helt galet att han redan blivit 19 år, det innebär att jag inte är 20 längre ;)

Alla glada studenter kommer rusandes ut.


Snart går nacken av =)


Med stolta föräldrar.


Deras björksmyckade vagn.


Min stilige systerson.
Två av mina fina syskonbarn, Rebecca och Signe. Älskar hur denna bilden blev.

:: Layout för Veckans skiss ::

Jag har scrappat efter Karins fina skiss. Se övriga tolkningar på Veckans skiss.:: Scrappat ikväll... ::

Det blev lite oplanerad scraptid ikväll. Min barndomsvän Anna och hennes man Mikael fick en dotter igår, så jag pysslade ihop ett "välkommen till världen"-kort till dem.På onsdag tar min systerson Alexander studenten, så ett kort har även knåpats ihop till honom (det får ni dock inte se, för jag vet att hans mamma är här inne titt som tätt ;) och så har jag även gjort en layout som visas på Veckans skiss imorgon.

Idag var min första "riktiga" semesterdag, och jag har njutit!! Tog sovmorgon och lallade sedan runt här i godan ro, åt frukost och gjorde mig i ordning. Vid strax innan lunch cyklade jag ner till stan, till Paula´s hudvård för att färga och fixa ögonbrynen, en lyx jag unnar mig :) For sedan vidare upp mot stan och stannade till vid Lindex och H&M och handlade kläder att ha på Alexanders student.

Väl hemma igen fixade jag lunch och tittade på de sista avsnitten av Desperate Housewives (för säsongen) och WOW säger jag bara...vilket säsongsslut!! Totalt oväntat ;)

Imorgon åker jag hem till Strömstad i några dagar, det skall bli supermysigt! På onsdag blir det studentfirande för Alexander med hela familjen, sedan blir det bara lata dagar med familjen och kompisar. Jag kommer hem på lördag igen. Som vanligt följer kameran med och bloggen lär uppdateras i veckan.

:: En skön dag! ::

Jag har haft en så skön och härlig dag idag, trots en tvättid mitt i alltihop. Jag började i morse med att träna en timme tillsammans med Terese. Sedan har jag hunnit med att bättra på brännan på balkongen i sällskap med en bok.

Pix har legat helt utslagen på mattan i vardagsrummet i stort sett hela dagen, Balthazar däremot har hållit mig sällskap på balkongen i omgångar. Nu ikväll kom Fia på ett spontant scrapbesök och vi har scrappat bort några timmar, mysigt!  Fia hade köpt med sig jordgubbar och lite frukt som vi gjorde en fruktsallad på med keso till.

Sebastian har under kvällen varit och fiskat bäcköring med sin pappa utanför Ystad. En firre blev det på kroken, och några känningar som gick förlorade. Det har dock varit ett fantastiskt väder att fiska i, vindstilla och varm kvällssol.

En skön dag helt enkelt!

Till sist, stort grattis syrran på födelsedagen!! ♥


:: Är det inte ljuvligt?? ::

Respekt =)

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/festivalsommar2008/article2633559.ab

:: Sommar ::

Webbmaran pågår för fullt! Jag blev inspirerad av Lilys utmaning "fredagsskissen".

De tre små vita "plupparna" är snäckor jag plockade på stranden som är på bilden.

:: Världens bästa webbmara! ::

Jag hoppas inte ni har missat att det pågår världens bästa webbmara just nu?? ScrapAddicted har laddat upp med massor av utmaningar och har priser för nästan 10 000 kr som skall delas ut!! Titta in i forumet för webbmaran och delta du också: http://webbmara.forum24.se/

Jag har ritat en skiss till maran och passade även på att skapa en layout som inspiration.

Papper: CS Bazzill Canvas White.
Mönstrat papper: Dream Street Paper - Love lines och Hugs, Hamblys Overlay Brickwall black
Alfabet: AC Thickers Vinyl Sprinkles.
Dekoration: Bling-brads, kalender-spot.
Övrigt: Dymo.

:: Vårt 6 juni ::

Vår utflykt idag gick till nordvästa Skåne. Vi körde upp mot Höganäs, stannade till vid Nyhamnsläge norr om Höganäs och doppade fötterna. Vi åkte vidare mot Arild som ligger på östra sidan av Kullahalvön, ett gammalt fiskeläge som är så fantastiskt vackert. Att drömma älskar jag, och just nu drömmer jag om att ha ett sommarhus i Arild, jag älskar det stället! Vi åt en glass nere vid hamnen och promenerade sedan runt bland gatorna och husen. När vi kände oss klara, körde vi till Klitterhus i Ängelholm och grillade på stranden.

Det har med andra ord varit en fantastisk dag!För ett år sedan var jag i Arild på jobbkonferens. När jag och Sebastian nu idag närmade oss ett hus så drog jag mig till minnes en sak från förra året. Jag sa till Sebastian: "här på denna gården låg det en hund förra året, som kom fram och hälsade på oss när vi gick förbi, undrar om hon är kvar här nu?". Sekunden efter, när vi hade gården framför oss hörde vi ett skall och vovven kom lufsande fram till oss. Kul upplevelse!
Hoppas ni också haft en underbar dag!

:: Grattis Sverige! ::


:: 6 juni, en speciell dag ::

Ja, 6 juni är en speciell dag. Inte för att det är Svenska flaggans dag eller Sveriges nationaldag, utan för att det är den dag jag och Sebastian blev ett par för fem år sedan. Fem år sedan, det är inte klokt, tiden har bara sprungit iväg. Jag tycker man skall ta varje tillfälle i akt att fira något som betyder mycket för en. Det behöver inte vara något extraordinärt, dyrt eller avancerat, utan bara göra något tillsammans. Det kommer vi göra imorgon. Vi brukar åka iväg någonstans med en picknick, kanske en grill och en flaska vin. Så blir det imorgon, vi planerar en biltur norrut med picknick, en grill och massor av solsken. Kameran följer också med :)

Så här har det sett ut tidigare år.

040606 - Vi åkte till Knäbäckshusen och Stenshuvud, fikade på Café Annorlunda och vandrade i vackra Österlen.


050606 - Detta året blev det inget direkt firande eftersom jag åkte hem för att gosa med mina föräldrars valpar som deras hund Ronja blivit mamma till en månad tidigare.


060606 - Vi tog bilen och åkte till utkanten av Höllviken/Kämpinge och hade picknick.


070606 - Detta året blev det utflykt och picknick till Skrylleparken i Dalby.

:: Snart smäller det! ::

Nu är det bara en dag kvar!! Är ni laddade??6-8 juni smäller det! Då ställer ScrapAddicted till med stor mara i blogg och webbutik.

Fredagen den 6 juni kl. 09.00 går startskottet av, och fram tills den 8 juni kl. 23.59 kan du vänta dig stort kalas!

Platsen vi träffas på är ScrapAddicteds forum för webbmaran och adressen dit är: http://webbmara.forum24.se/ (missa inte att skriva stad när ni registrerar er så att kan Jane sila bort spamrobotar o.dyl. när hon godkänner).

Vi bjuder på oändligt många tävlingar, tutorials, erbjudanden och annat festligt. Massor utav fina vinster kan du förstås förbereda dig på. Produkter värda över 6000 kronor ska hitta nya ägare!

Se nu till att vara heeeelt ledig i helgen, för du kommer behöva det ;)

:: Veckans skiss ::

Igår visades denna skiss och layout på Veckans Skiss. Det är min söta vän Fia som gjort skissen, lika inspirerande som vanligt och så passade jag på att scrappa om henne också ♥
:: Som jag väntat! ::

Min kamera är hemma igen!!Det är en lång historia detta. Det började med att knapparna bak, på vänster sida började bli tröga att trycka ner, som om de fastnade i kanterna. Jag lämnade in kameran i november till FotoVideo där jag köpte den i april förra året. De tog emot den, lämnade vidare kameran till en Canon-verkstad och ringde mig en dryg halv månad senare och sa att den var reparerad. Det stod endast "reparation av kontakter" på serviceordern när jag hämtade kameran.

Frid och fröjd? Nej, redan efter några dagar började knapparna krångla igen. Då var det dags för jul och nyår så jag var inte intresserad av att lämna ifrån mig kameran. Jag ringde ner till FotoVideo och meddelade att problemet kvarstod men att jag ville avvakta lite med att lämna in den. Det var helt ok fick jag försäkrat för mig.

Det dröjde av olika anledningar till slutet av mars innan jag lämnade in den på FotoVideo, den 31 mars. Jag förklarade återigen att den varit på reparation i december men att problemet återkom direkt när jag fick tillbaka den. Sedan dröjde det ett bra tag och jag hörde inte ifrån dem, så jag ringde och efterlyste min kamera. Killen jag pratade med skulle ringa tillbaka, vilket han aldrig gjorde. Till slut gick jag och Sebastian ner i butiken för att fråga dem direkt. Då blev det lite fart på dem, vi pratade med självaste chefen som tyckte det var under all kritik att de gått 1½ månad och de inte hade hört av sig. Han lovade att undersöka det och återkomma. Efter några dagar ringde de och meddelade att de pratat med serviceverkstaden och att det låg ett kostnadsförslag på 700 kr för reparation. What?? Jo, för de hade hittat ett "sockerbaserat ämne på knapparna".

Öhh, ok? Jag har inte haft den i närheten av socker så att det skulle kunna hamna på kameran. Dessutom absurt att det i så fall skulle hamna på alla knapperna på den vänstra sidan? Det stora tyckte jag ändå var att de inte hittade detta vid den första reparationen. Nä nä sa jag, det tänker jag inte betala. Det är ett problem som de inte lyckades fixa första gången och då skall inte jag behöva lida för det. Jodå, tyvärr skulle jag få betala detta sa killen jag pratade med. Jag bad då att få återkomma. Jag ringde Sebastian och vi åkte direkt ner till butiken och bad att få prata med chefen som vi pratade med förra gången. Vi gick igenom det hela en gång till, förklarade varför vi inte ansåg att vi skulle betala detta, eftersom de vid första reparationen misslyckades att åtgärda problemet och att det inte är något jag skall behöva stå för. Han höll med om att detta hade blivit högst olyckligt och att det var oacceptabelt att det tagit så lång tid. Men faktum var ju att Canon inte lagar utan att någon betalar...till slut sa han att det viktigaste för dem är nöjda och återkommande kunder och att det tagit allt för lång tid detta, så de skulle ta kostnaden och jag skulle få tillbaka en fungerande kamera. Nu, 1½ vecka senare har jag den hemma igen.

Så det blev ett stort HURRA för FotoVideo som valde att vara kundserviceinriktade och värderade oss som kunder högre än att slippa ta kostnaden. Jag kommer definitivt återvända till dem!

:: Grillkväll ::

Igår kväll var vi i Furulund, hemma hos Jimmys föräldrar och grillade. Vi var ett gäng med vänner som brukar träffas lite då och då. Vi hade en jättemysig kväll med i det sköna sommarvädret.

Mmmm, grillat!


Anne och Andy


Anders a.k.a Myggan


Jimmy undrar vart ölen tog vägen =)


Emelie


Härlig kvällssol och en fin sambo :)


Jag hittade Anna och Jimmys lilla knyte som nu fått sitt namn; Theo.

:: Alster från ScrapEventet! ::

Det har varit en underbar helg, med sol och över 25 grader varmt! Igår var det tvättid, som jag varvade genom att sitta och sola på balkongen med en bra bok. Igår kväll var vi hemma hos vänner och grillade med ett stort gäng. Idag har jag börjat göra våra inbjudningskort till bröllopet :) De blir nog klara i veckan och är sedan redo att skickas ut!

Igår ägnade jag också en del av dagen åt att färdigställa de layouter och projekt vi fick göra på Scrapeventet för drygt en månad sedan. Ni som var med lär känna igen er och ni som inte var med känner säkert igen projekten ifrån andra bloggar, men det är kul att visa upp ändå tycker jag =)

Första kursen vi gick hölls av Bazzill. I den fick vi klä om ett album och göra tre albumblad. Här är själva albumet.


Nästa kurs höll Jenny Sandberg i, med produkter från Karen Foster, Easer och Hamblys. Jenny hade designat stämplar som hon släppt tillsammans med Easer, superfina stämplar!! Vi gjorde en layout och ett kort på denna kurs.


Kort med overlay som kortbas.
Tredje kursen innebar att göra en layout med mestadels QuicKutz-produkter. Marie Larsson från ScrapHouse höll i denna och hade gjort en jättefin layout som vi skulle lifta.


Sista kursen för första dagen var Makin Memories. Vi fick härliga våriga papper från MM, kollektionen "Spring Fever" och fyra layout-uppslag att scrappa efter. Jag gjorde tre av dessa.


På kvällen hade de ordnat ett stort scrap-party med en massa utlottningar. Jag vann två block med papper från Color Conspiracy :)

På söndagen var det den andra och sista kursdagen. Vi inledde med en kurs där vi skulle göra en canvas-tavla. Den har jag visat tidigare, men här kommer den igen. Jag blev jättenöjd med denna, älskar ju turkost :)


Nästa kurs höll Theresa Lundström i. Vi fick produkter från Basic Grey och gjorde en minibyrå som Theresa designat. När jag gjorde klart denna hemma satte jag på en massa små retroblommor på fram- och baksida, det blev en läcker 3D-effekt.
Sista kursen höll Marie Jansson. Hon har designat en svensk linje med papper som heter Maja Design. Vi gjorde två layouter med den ena kollektionen papper.
Jag är så glad att jag anmälde mig och var med på ScrapEventet! Jag hade en fantastisk helg, och lärde mig en massa nytt och fick framför allt en massa inspiration. Det var kul att prova på att göra layouter och projekt som jag normalt inte gör. Jag hoppas jag kommer kunna vara med nästa år igen!

RSS 2.0