:: Slottsparken ::

Det är mysigt att cykla hem från jobbet, i mörkret genom Slottsparken. Om ni läser här förstår ni varför :)


:: Ost & vinkväll ::

Den 20 oktober myste vi med lite med ost, vin och champagne. Någon som kan gissa varför =)Det är ju ett tag sen, men jag tyckte denna bilden blev så mysig och varm :)

:: Födelsedagskort ::

Två födelsedagar har passerat och vi har skickat iväg två gratulationskort.

Till Sebastians systerdotter Leia som fyllde år den 24 oktober.


Och till min svåger Michael som fyllde år den 29 oktober. Det är ett "pop-up"-kort, som var jätteroligt att göra, instruktioner finns här. Kortet är dock fotat i all hast och i dåligt ljus, så ni får stå ut med halvtaskiga bilder.

:: Idag för 10 år sedan ::

Idag för 10 år sedan vaknade jag med en nervös känsla i magen. Det var den 30 oktober 1998 och jag skulle ha tenta i Artificiell Intelligens, den första kursen för terminen på den utbildning jag gick. Denna morgon liksom alla andra morgnar vaknar jag till att radion börjar spela strax innan sju, jag lyssnade alltid på Morgonpasset och innan jag gick upp så lyssnade jag på nyheterna som började kl 7. Denna morgon började nyheterna med "brand på diskotek, många döda och ännu fler skadade". Jag var i halvvaket tillstånd och reagerade inte nämnvärt, någonstans i världen händer alltid hemska katastrofer tyvärr...tills ordet Göteborg nämndes av personen som läste upp nyheterna. Jag blev genast klarvaken och alla fjärilarna i magen var borta. Vad var en tenta mot detta...

63 människor dog, över 200 skadades för att fyra killar blev arga för att de inte fick komma in på diskot. De hämnades genom att tända på i en källartrappa upp till lokalen....

Deras hämnd, deras ofattbart grymma och obeskrivliga hämnd för en så banal sak förändrade livet för så många människor. Varför?

Jag blev aldrig personligt drabbad, men det påverkade mig enormt då och påverkar mig fortfarande när jag läser om det. När jag hör människor som överlevde berätta om hur de lever idag, att de för alltid kommer leva med detta. Eller höra människor som förlorade sin dotter/son/syster/bror/kompis berätta hur de försökt leva vidare. Det går inte att förstå.

http://sydsvenskan.se/sverige/article383689/Arren-djupa-tio-ar-senare.html
http://sydsvenskan.se/sverige/article383740/Backaplan-30-oktober-1998-Alla-ville-forsta.html

Ett ljudbildspel om diskoteksbranden med Kerstin Weigl som berättar.
http://wwwc.aftonbladet.se/ljudbildspel/diskotekbranden2/

:: En till "gammal" bild ::

Här är en till bild, från Venedig. Visst ser det ut som det skulle kunna vara för 100 år sen?
:: Häftig bildeffekt ::

Jag hittade den här länken hos Fia och provade på några av våra bröllopsfoton. Tycker det blev riktigt läckert!

Bakumatsu Koshashin Generator
:: Basic Gray Granola ::

Basic Gray har kommit ut med denna härliga serie i murriga blå- och naturfärger. Jag har scrappat två layouter, ett kort och ett litet minialbum med en påminnelse om vad som är viktigt här i livet.


Papper: CS Kraft, CS brun (fotomatta)
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Trail mix och Organic.
Alfabet: AC Thickers Platforms Brown, MM Tiny Alpha White
Dekoration: BG Granola Element Stickers - girlang och blomma.
Övrigt: Band, halvpärlor, svart penna, Fluid Chalk Dark Brown
Foto: taget av Fia


Papper: CS brun (fotomatta)
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Vanilla Bean, Seed och Grain.
Alfabet: QK Chemistry Mini Unicase Alpha
Dekoration: BG Granola Element Stickers - girlang, blomma och budskapscirklar.
Övrigt: Dymo, vit och svart penna, Fluid Chalk Dark Brown


Papper: CS brun
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Jute och Flax
Stämpel: Doodle Factory Animals - Dabble stor, färglagd med ProMarkers
Alfabet: AC Thickers Daiquiri White
Dekoration: Blommor, bling
Övrigt: Dymo, vit och svart penna, Fluid Chalk Dark Brown, Glossy Accent på giraffens ögon.
Stommen till minialbumet är glasunderlägg av papp, som är monterade med hjälp av en Bind-It-All.

Papper: CS white
Mönstrat papper: Basic Grey Granola - Trail mix, Wild Oats, Grain, Crunchy, Wholesome, Jute, Seed, Almond, Gorp och Sunflower.
Dekoration: BG Granola Element Stickers
Övrigt: Dymo, spets, halvpärlor, blommor, knappar, bling, gem, brun penna, Fluid Chalk Chesnut Roan

/Linda

:: Jag älskar denna låten! ::


:: Ytterligare en bröllopslayout ::

Jag hoppas ni kommer att stå ut med en massa layouter med bröllopsbilder, för det lär bli en del =) Sen är det ju alla bilder från bröllopsresan, jag inte hunnit börja på än..oj oj oj :)

Den här layouten gjorde jag för några veckor sedan, när jag scrappade med Fia.

:: Veckans skiss ::

Jennie Simmat har ritat skissen till denna Veckans skiss.
:: Skriv in i almanackan ::


:: Utmanad ::

Vivieka på Humlebacken har utmanat mig. Här kommer reglerna:

* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.


* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.


* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.


* Låt dem få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Sååå, till lite fakta om mig!

1. Jag tycker inte om kaffe, har aldrig lyckats "lära" mig att dricka det, och tro mig jag har försökt ;) Däremot tycker jag kaffe luktar gott och sådana karamellar man köper på färjor i små plåtburkar med kaffesmak, de är mumsiga.


2. Är inte särskilt förtjust i fisk, äter i princip bara rökt/gravad lax och sill vid jul/påsk/midsommar och ibland riktigt fint tillagad fisk på restaurang. Vi lagar aldrig fisk hemma (jo fiskpinnar ibland). Grytor eller gratänger med fisk kan funka också. Och uppvuxen på västkusten (Strömstad) som man är, så får jag OFTA kommentarer om det; "du som kommer från Strömstad". Skaldjur däremot, det ÄLSKAR jag!


3. Trodde som "ung" att jag skulle få spendera livet som okysst, trodde på fullaste allvar att jag aldrig skulle få en pojkvän när jag var i tonåren...blyg som bara den. Men ack så fel jag hade, nu kan jag ju till och med kalla mig fru =)


4. Jag har bott ett år i Luxemburg och jobbat som aupair. Det var där jag blev "vuxen". Jag hade en hemsk hemlängtan första halvåret och var på väg att åka hem, men beslutade mig efter massor av funderade att stanna kvar och tog då mitt livs första "vuxna" beslut.


5. Jag hade stora planer på att bli stridspilot i min tonår, skickade efter ansökningspapper och allt. Det föll dock på att jag var tvungen att göra lumpen...


6. Jag är ganska orädd av mig, men har nu på senare år upptäckt att jag får en panikkänsla av att gå i trappor eller ramper som man kan "se igenom", t.ex gallertrappor.


7. Har lovat mig själv att jag innan jag dör skall ha lärt mig prata italienska, det vackraste språket som finns!


Jag utmanar:


AnnaK

Sara/sjd


Zarah/Zarischka


Jeanette/Tettiz


Mia/Joggemia

Jane

Keath/K8an


:: Scrappat ::

Jag har scrappat lite i helgen också och denna kan jag visa. Är inte papprena ljuvliga?? Nya Making Memories som finns hos ScrapAddicted så klart.Den andra layouten jag knåpat ihop får ni se på tisdag, på Veckans Skiss.


:: Japanese Screw Punch ::

Karin har pratat varmt om denna lilla manick, som kallas Japanese Screw Punch. Det är ett verktyg som man gör hål med, och det finurliga är att man kan göra hål i ganska så tjocka material. T.ex tjockare papp om man vill göra ett eget album, eller om man har många lager på sin layout och vill göra hål för brads eller öljetter.

När jag var hos ScrapAddicted för några veckor sen på en DT-träff så passade en sådan på att slinka ner i min väska =) Redan då fick jag användning för den när vi gjorde varsitt väsk-album (som jag kommer visa så snart det är klart), och idag fick jag så användning för den igen.

Mitt gamla skärp sjöng på sista versen och idag var jag iväg och köpte ett nytt. När jag provade det insåg jag att det behövde ett hål till, så fram åkte screw punchen.

När man arbetar med håltagaren så trycker man den nedåt och så roterar den sig ner i materialet. Lite svårt att förklara, det är bara att införskaffa en och prova ;) I ett så tjockt material som läder, så tog det ett antal rotationer, men det är verkligen smidigt.


Ett nytt hål!

:: Juicepress ::

En av alla fina bröllopspresenter vi fick var en juicepress, där man stoppar i hela frukter som sedan pressas inuti maskinen. När vi läste i instruktionsboken till den insåg vi att vi skulle behöva hålla på och skala apelsiner då maskinen inte klarar av att pressa frukter med hårdare skal. Eftersom vi vill att det skall gå snabbt och enkelt, så valde vi att byta den till en sådan här istället:Vi har "provkört" den idag, och vi är såå nöjda! Man delar bara apelsinen på två och trycker den mot konen, och då startar maskinen automatiskt och saften rinner ner i glaset man ställer vid pipen. Snabbt gick det och man behöver inte trycka särskilt hårt, maskinen gör arbetet för en. 2½ apelsiner behövdes för ett glas, mumma!

:: Tjoho ::

Jag kom på andra plats i första deltävlingen i Brunkullans hösttävling, med den här layouten. Mitt pris är produkter för 200 kr *GLAD*


:: Tack ::

Tack för alla tips och kommentarer till mitt förra inlägg :)

En Elizabeth Arden Eight Hour Cream finns självklart i mitt badsrumsskåp =) Den är helt outstanding för läpparna tycker jag. Nackdelen är att den är så kladdig och inte luktar hallon direkt, så jag använder mest den på natten när jag är som mest torr. På dagen vill jag ha ett lättare cerat som ger lite glans också, Lipcare mix känner jag mig väldigt nöjd med än så länge.

Apropå bra krämer, någon som kan rekommendera en RIKTIGT bra handkräm som inte är kladdig, som går in snabbt i huden och ger silkeslena händer (jag har provat Satin Hands från Mary Kay och var inte imponerad). Har nämligen samma problem med händerna som med läpparna, snustorra under vinterhalvåret.

:: Lipcare mix ::

Jag letar alltid efter den perfekta "gladdet" att ha på läpparna; läppglans, lypsyl, läppcerat etc etc. Jag får alltid extremt torra och fnasiga läppar när det börjar bli kallare och det håller i sig långt in på våren. Jag undviker så gott det går cerat och glans som innehåller paraffin, eftersom de bara torkar ut mina läppar ännu mer. Jag har dock inte hittat "the gladd" ännu, som löser mitt läpproblem, så jag söker vidare (så om ni har något kanontips, please tell me :)

När jag var på stan i fredags efter jobbet var jag inne en kort runda på Åhlens och gick då förbi Make Up Store som har en liten minibutik vid ingången. Där hittade jag denna lilla godsak, visst ser det ut som godis?? Expediten lovordade denna "Lipcare mix", så den fick följa med hem.
Bild lånad från www.MakeUpStore.se

Den gröna delen är en peeling med avokadoextrakt som skall avhjälpa fnasiga och torra läppar. Den vita delen är en vårdande inpackning som skall ge mjuka läppar. Den rosa delen är ett läppbalsam som man kan använda som ett glans och som ger fukt till läpparna.

Än så länge känner jag mig nöjd, och halva nöjet är ju att ha denna läckerbit i väskan ;)

:: Oktober bloggutmaning hos ScrapAddicted ::

Om ni är sugna på att scrappa efter en skiss, tävla om ett fin-fint pris från ScrapAddicted och dessutom bidra till Rosa Bandet, då tycker jag att ni skall delta i bloggutmaningen för oktober som jag håller i.

Jag har själv scrappat efter skissen.


:: Bröllopsresa dag 2 ::

Onsdagen den 24 september - Vi körde från Celle efter att vi ätit frukost och hade för avsikt att köra mot norra delen av Bayern. Vi hade med oss Motormännens Europaatlas på vår resa och Sebastian plockade ut en stad på måfå. Alla städer som är sevärda är markerade med en liten röd stjärna och vid staden Volkach satt en sådan röd stjärna, så det blev nästa mål på vår bröllopsresa. Vi körde större delen av vägen på Autobahn för att komma nedåt så snabbt som möjligt. Vi var framme i Volkach vid 15-tiden, så det blev en nätt resa på fem timmar.


Volkach visade sig vara en jättefin stad med många vackra typiska tyska (bayerska?) hus. Vi parkerade bilen och promenerade runt, kikade på staden och passade även på att gå in på några hotell och fråga om pris för en övernattning. Det hotell vi till slut bestämde oss för låg mitt i staden på "Marktplatz" och hette Hotell Behringer. Vårt rum låg på tredje våningen, liiite jobbigt att kånka upp våra väskor dit upp, men vi fick vår belöning när vi kom in på rummet. Ett stort fint rum som kändes väldigt lyxigt, badrummet gick inte av för hackor det heller. På bilden nedan tillhör de två fönstrena längst till höger på tredje våningen vårt rum.
När vi så burit upp alla väskor och vilat oss lite, gick vi ytterligare en runda "på stan". Alla husen var så vackra med sitt korsvirke, utanför nästan alla fönster hänger blomlådor överfyllda med vackra blommor och överallt sitter det snirkliga skyltar av olika slag.

Därefter tog vi bilen och körde vi en tur i omgivningarna. Och dessa bestod i det stora hela av vindruveodlingar vart man än vände näsan. Vi var lite djärva och körde upp igenom en odling (fast inte rakt igenom alla rankor utan på en väg så klart =). Helt plötsligt hör vi ett ljud, som en fågel som kvittrar väldigt högt och repetitivt och som liksom följer med bilen. Väldigt mysko och vi blev helt förbryllade och trodde en stund att bilen pajat och protesterade genom att härma fågelsång. Vi fick dock strax reda på vad det var när vi gick ur bilen. Det var ett läte som kom inifrån vinodlingarna och det var INTE en fågel utan en högtalare *skrattar* Det visade sig vara ett skrämselljud mot just fåglar, så de inte skall sätta sig och kalasa på vindruvorna. När vi ändå var ute ur bilen så passade vi på att tjuvsmaka på lite vindruvor, både gröna och blå druvor. De var antagligen i perfekt skördemognad, för de var ljuvligt smaskiga :)


Senare på kvällen åt vi middag på vårt hotell. Jag beställde in en köttbit som liknade kotlett med "kartoffelklöβe", ett typisk bayerskt tillbehör. Det påminner om potatisbullar med en seg konsistens som ersätter vår kokta potatis. Överraskande goda! Sebastian åt något biffliknande med nudlar och varm surkål, också VÄLDIGT tyskt ;)


Frukosten dagen efter var nästan lika god och lyxig som på första hotellet, fast denna gång fick vi ta från en buffé. Det var alla sorters bröd, skinka, ost, ägg, små marmelader, müsli, yoghurt och dessutom rökt lax, oliver och flera olika dessertostar. Efter att ha ätit oss mätta var vi redo för en ny dag, där vi tänkte färdas ännu längre söderut i Bayern med små stopp för upptäcktsfärder. Men det skriver jag om i del 3!


:: Ett urval av fotografens bilder ::

Jag misstänker att några väntar på att få se några bilder från vår porträttfotografering?? =) Nu är väntan över!

I början av veckan fick vi hem tre cd-skivor med alla bilderna tillsammans med några förstoringar och foton till tackkorten. Tyvärr har det blivit något fel på skivan med fotona från själva vigseln, men de får vi så småningom.

Alla bilder är tagna av fotograf Caroline L Jacobsen. Alla bilder tillhör mig och Sebastian och stannar därmed på den här sidan.


Denna bild har vi med i dagens Sydsvenskan, under familjesidorna i B-delen.


En av mina favoritbilder

Denna bild kommer vi att förstora upp på canvas.

:: Veckans skiss ::

Nu ligger en ny skiss uppe på Veckans skiss.


Bilderna är på layouten är tagna av Fotograf Caroline L Jacobsen.

Sebastian har varit hos vår fotograf och hämtat alla bilderna idag! Tolv förstoringar, ett stort gäng tackkort och så samtliga bilder högupplösta på CD. Så när jag är hemma från Stockholm igen så kommer några dyka upp i bloggen :) För er som har Sydsvenskan, så skall vår annons dyka upp i tidningen på lördag!

:: Boobisar ::

Fick denna länken från Tettiz, och jaa...detta är vad mina kompisar heter tydligen ;)

You Should Call Your Boobs
Beauty & The Beast
What Should You Nickname Your Boobs?

:: Scrapträff ::

Igår var jag på en underbar DT-scrapträff hos ScrapAddicted! Det var så KUL!! Först fick vi gå en kurs som Lotta från Scraphouse höll i, eftersom vi vann en 7Gypsies-tävling som de höll i. Vi fick göra varsitt väskalbum, en produkt från 7Gypsies som ser ut som en pärm där man sätter väskhandtag på långsidorna. Papprena vi fick använda till passade hur bra som helst med mina bröllopsfoton och jag hann med att dekorera själva väskan och tre utav albumbladen. Jag blev riktigt nöjd! Bild kommer senare när jag hunnit göra några fler albumblad. Jag hann också med att göra en layout, som visas på Veckans Skiss på tisdag!

Tack Jane, Fia, Nina, Karin, Emma och Marie för en härlig träff!! Skål ;)

Nu skall jag strax stänga ner datorn och släpa ner några väskor ner för trappan. Idag flyger jag nämligen till Stockholm. Jag skall hem till sötaste Tettizen med familj och bara mysa i dagarna två! Jag misstänker att det blir en stor portion babbel, en lika stor portion skratt och till det massor med pyssel :) Det skall bli så mysigt! På tisdag förflyttar jag mig in i centrala Stockholm där jag skall gå en kurs för jobbets räkning. På torsdag kväll flyger jag hem igen.

:: Bröllopsresa dag 1 ::

Tisdagen den 23 september - Då var det dags att ge sig av på vår efterlängtade bröllopsresa. Vi bestämde oss för att vänta med att åka först på tisdagen. Vi hade tänkt åka på måndagen, men vi behövde en dag extra för att tvätta, packa och bara ta det lite lugnt efter vår underbara bröllopsdag.

Vi körde från Malmö vid 11-tiden, vidare över bron mot Rödby på södra Lolland. Där tog vi färjan över till Puttgarden och passade samtidigt på att äta lunch på båten. När båten la till så körde vi vidare söderut mot Hannover.


Eftersom den här resan inte är meningen att vi skall stressa och pressa på motorvägen så bestämde vi oss för att hitta någonstans att övernatta rätt långt norrut i Tyskland. Vi tittade i i vår stora tjocka Europa-atlas som jag fått låna av en kollega och hittade en stad som heter Celle som ligger nordöst om Hannover. Den hade en liten röd stjärna på sig som betyder att det är en stad som är sevärd. Vi körde av motorvägen rätt tidigt och körde sedan småvägar mot Celle, mycket trevligare än att bara se grå betong mil efter mil.


Vi kom fram till Celle vid middagstid ungefär och hade lite problem att hitta hotell, orutinerade som vi var den här första dagen på resan. Det vi skulle gjort var att parkera bilen och gå ut i staden och kolla. Vi var bland annat på ett hotell strax utanför Celle och frågade, men där hade de bara ett "princess room - veeeery romantic" för nästan 200 euro. Njaaaa... Vi körde tillbaka in i Celle igen och precis i utkanten hittade vi ett litet hotell som inte såg så jättemycket ut för världen men som var fräscht och med bra pris. Bredvid hotellet låg en suspekt byggnad som såg ut som ett fängelse, med höga staket med galler och taggtråd, men det visade sig vara någon militäranläggning. Det kanske inte var riktigt så vi tänkt vår första hotellnatt, men det var sköna sängar, bra badrum och, visade det sig morgonen efter, en fantastisk frukost. Mer om den sen.
När vi checkat in och vilat lite körde vi in till Celle och hittade en italiensk restaurang som vi åt på, sen promenerade vi runt lite i staden. Det hade blivit rätt mörkt vi det här laget och kallt, så vi åkte till hotellet igen.


När vi checkade in på hotellet så fick vi säga till om vilken tid vi ville äta frukost. Lite märkligt tyckte vi, det brukar ju bara vara att gå till matsalen mellan två olika tider. Men men, kl 9 bestämde vi. Så kl 9 stod vi då där i matsalen och möttes av ett uppdukat bord bara till oss med massor av goda saker på; ost, skinka, små köttbullar, lufttorkad skinka, kokt ägg i små äggvärmare, frallor, mörkt bröd, yoghurt, marmelad, melon, brieost, kaffe, te, juice och vindruvor. Det kändes väldigt lyxigt och visade sig bli en av resan mest lyxigaste frukostar :)


:: Tålamod ::

Jag vet att många väntar på uppdatering av både det ena och det andra här i bloggen ;) Framförallt bilder från bröllop och bröllopsresa. Tålamod, kära vänner, tålamod =) Jag har inte haft tid i veckan, det har verkligen gått i ett. Dessutom har min dator mått allt annat än bra, den kraschade ju veckan innan bröllopet. Vi gjorde ett försök att installera en hårddisk vi hade liggandes, men den funkade inte så bra ihop med övriga datorn så det blev att köpa en helt ny. Idag kom den äntligen och nu är jag snart på spåret igen :)

För de som inte sett ännu så har Fia lagt ut lite fler bilder från bröllopet i sin blogg.

Nu väntar det en fullspäckad helg som går över till en fullspäckad vecka. På lördag skall vi nämligen ha en liten DT-träff hos ScrapAddicted och på söndag åker jag till Stockholm till sötaste Tettiz, hennes man David och dottern Kajsa och hälsar på. Där stannar jag till tisdag morgon då det är dags för en jobbkurs i tre dagar. Så på torsdag är jag hemma igen och då hoppas jag att det blir lite lugnare och allt återgår till det normala :)

Men jag måste säga att det här med att vara fru känns riktigt bra. Igår kom jag hem till en stor blombukett från Sebastian, bara för att! Min underbare man *fniss*

Att vara fru innebär också att jag skall vänja mig vid ett nytt efternamn, vilket inte lär bli något problem. Jag älskar mitt nya efternamn!! Jag fick papper för nytt körkort i måndags och skickade tillbaka med foto och underskrift redan dagen efter. Det har också börjat trilla in nya kort med mitt nya namn. Snabbare än vad jag räknade med!

Två bilder kommer i alla fall är, de första på stranden vid Punta Sabbioni som ligger på en halvö precis öster om Venedig där vi sov i två nätter och så en bild inne ifrån Venedig.


Det blåste rejält den här kvällen, men det var häftigt att promenera längs stranden som en kontrast till den alptopp vi åkte linbana upp till dagen innan.


Vackra Venedig med Canal Grande, den stora kanalen som slingrar sig som en orm igenom hela Venedig.

:: Fina gratulationskort ::

Jag måste få visa upp dessa vackra gratulationskort som vi fått i samband med vårt bröllop.


från Zarah och Mikael.


från Jeanette, David och Kajsa.


från Keath.

Tusen tack tjejer, både jag och Sebastian har ooo:at och aaah:at när vi öppnat kuvertet och tagit ut de fina korten :)


:: Rosa Månad hos ScrapAddicted ::

ScrapAddicted dedikerar oktober månad till Rosa Bandet. 15-20 kvinnor insjuknar i bröstcancer varje dag, även i år vill vi vara med och hjälpa till genom att ge vårt bidrag till forskningen. ScrapAddicted med designteam kommer därför att under hela oktober månad att ha auktioner i bloggen. Alla intäkter går OAVKORTAT till Rosa bandet-insamlingen!

Du kommer att kunna buda på underbara konstverk som vårt duktiga designteam skapat, speciellt utvalda läckra produkter för ditt eget skapande och annat kul! Visst vill även du hänga på?

Läs mer i ScrapAddicteds blogg:


100% utav alla intäkter går direkt till Rosa bandet insamlingen som drivs utav Cancerfonden. OBSERVERA alltså att varken ScrapAddicted eller designteamet behåller NÅGOT utav det vi lyckas samla in.
  


:: Tillbaka i Sverige ::

Vi är hemma igen! Vi kom hem igår, efter att ha åkt biltåg från München till Hamburg och sedan bilat därifrån och hem. Vi har haft en helt underbar bröllopsresa med massor av upplevelser och minnen! Vi har tagit massvis med bilder och vi har skrivit resedagbok varje dag, så jag kan med gott samvete lova att det kommer en detaljerad reseberättelse här i bloggen :)

Och det vore nästan brottsligt att åka förbi färjeläget i Puttgarden utan att besökt Border Shop ;)

RSS 2.0