:: Veckans Skiss ::

I förra veckan körde vi igång Veckans Skiss igen, efter ett långt sommaruppehåll. De första veckorna kommer vi att presentera våra nya duktiga DT-medlemmar, och denna veckan är det Charlottes tur att inspirera med en skiss och berätta lite mer om sig själv.Skissen tolkade jag så här.Hur tolkar du skissen?

:: Man måste inte ladda med spagetti ::

Jag har haft förmånen att få lyssna på ett av Rune Larssons föredrag för några år sen. Han är en ultradistanslöpare, som vid sidan om sin löpning håller populära föredrag. En fantastisk talare som vet vad han pratar om, kryddat med humor och en underbar dialekt. Här pratar han om träning och myter kring mat. Klicka på bilden, lyssna och njut!


:: Paris ::


:: Hundraåringen... ::

Dags för nästa bok i Storytel, det blev denna efter varma rekommendationer.

 

Jag har hunnit en dryg timme in i boken och vill aldrig att den skall ta slut =) Eftersom jag inte kan nöja mig med att "läsa" en bok åt gången, har jag följande bok på nattduksbordet eller i väskan.

 

 

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag tycker om den, och jag har hunnit halvvägs. Boken har ett tema som löper vid sidan om huvudhandlingen, om två manliga polisers tyckanden kring en kvinnlig kollegas oduglighet för att hon kommer från en akademiskt värld, är kvinna och attraktiv. Det känns malplacerat, billigt och framförallt oerhört ointressant att fylla ut boken med det. Det tillför inget, mer än att göra mig irriterad. Å andra sidan verkar det vända nu i mitten av boken, kanske kan jag få ägna mig åt historiens kärna, istället för att störa mig.

 

Och nej, jag kan inte släppa en bok jag inte gillar, jag måste läsa den till slutet (undantaget är John Ajvide Lindqvists böcker som jag bara inte klarade av att läsa).


:: Geoffrey ::

En del av er har säkert redan sett den här på min facebooksida, men jag kan inte låta bli att lägga den här också. Jag bara älskar den här lille killen och sätt att uttrycka sig på :))


:: Två sötingar ::

Min vän Jenny och hennes söta dotter Meja, lika som bär ;)

 


:: Eight is enough - layouterna ::

Det har visst blivit värsta bloggtorkan här, har helt tappat inspirationen att både blogga och scrappa. Jag har dock fotat och redigerat layouterna jag fick ihop av "Eight is enough"-kitet.


Följande har jag använt och inget annat:
1-3. Tre papper från en Basic Grey-serie; Recess.
4. Pearl makers
5. Ett band
6. Vita blommor
7. Mini-alpha stickers
8. Cuttlebugen för rubriker


Freebies: cardstock, pennor, häftklamrar och fluid chalk.


:: Hålla din hand ::

Jag hamnade i ett scrapflow häromveckan när jag satt och scrappade efter utmaningen "eight is enough". Med materialutmaningen för vecka 31 på Swe Scrapbook i bakhuvudet plockade jag fram mina akrylfärger. Jag kladdade ner min hand med rosa färg och satte ett avtryck på ett kraftpapper.

Under tiden det torkade letade jag igenom mina gamla pappershög efter papper som passade till den rosa färgen, och därefter ett passande foto. Resultatet blev denna layout, som jag blev väldigt nöjd med :) Det är kul att inte alltid utgå ifrån ett foto, utan bara låta layouten växa fram från andra hållet.


:: Min käre far ::


RSS 2.0