:: Fler layouter ::

Ikväll har jag suttit och redigerat en massa layoutbilder. Jag har scrappat många layouter på sistone, så det är en del att gå igenom och fixa till. Skojigt :) Hösten och helgens vintertid har medfört ett något delikat problem, när jag kommer hem från jobbet är det för mörkt för att fota utomhus. Istället får jag stå inne och mixtra med kameran och vinklar för att fota layouten så bra som möjligt och sedan fixa till i Photoshop. Det bästa är alltid att stå ute i dagsljus och kunna fota utan blixt, det blir att utnyttja helgerna till max framöver.

Här är några layouter jag gjort under oktober månad. Den första är efter en skiss vi fick på senaste pysselträffen hos Millan på Stämpelgården, med en bild på min kära sambo Sebastian.

image5

Till Scraputmaningens utmaningsresa och den fjärde utmaningen skulle man "skapa ett alster (layout, kort eller altered) som innehåller en eller flera egengjorda dekorationer i oväntade material. Nu är det alltså dags att rota bland köksgrejerna, toagrejerna och i verktygslådan! Definitionen av oväntat material bestämmer du själv, det vi vill är att få er att tänka lite utöver det vanliga" På min layout använde jag bubbelplast som man brukar få med i paket, som jag färgade in och tryckte mot pappret. Det blev ett läckert mönster som jag tycker matchar hallonen =)

image6

Nästa är också till Scraputmaningens utmaningsresa, denna gången skulle man lifta en layout, vilket innebär att man låter sig inspireras på något sätt av en layout som någon annan gjort. Layouten som är gjord av Adrienne såg ut så här:

image7

Här är min tolkning.

image8

Till sist en layout som jag har skickat in till Magdas Scrapbooking för deras sept/okt-tävling, där man skulle köpa ett hemligt paket med papper och dekorationer, och sedan skapa en layout på temat drömmar.

image9

:: Välkommen till min nya blogg! ::

Jag har länge gått och funderat på att börja blogga "på riktigt". Jag tröttnade på det något krångliga sättet att uppdatera med en ny dag för varje inlägg, det blev flera olika filer att publicera för varje gång och jag var alltid hade med bilder i varje inlägg. Det resulterade ofta i långa perioder utan uppdateringar. Nu blir det förhoppningvis enklare och fler och tätare uppdateringar, ibland med bild(er) ibland utan :) Hoppas alla mina hemsideläsare hittar hit också och gillar denna formen lika mycket som jag. Den gamla fotobloggen ligger kvar på sin plats ett tag, och jag kommer länka den här till höger.

Som jag berättat i fotobloggen på min hemsida, den 21 oktober blev jag tillsammans med tre andra tjejer utvald till inspiratör för Veckans Skiss! Nu har det hunnit gå ett tag och två skisser har lagts ut tillsammans med inspirationsteamets tolkningar.

Den första skissen var ritad av Johanna/Silwerstar som startat och står bakom Veckans Skiss!

image7

En skiss som jag gillade jättemycket och här är min tolkning på denna.

image4

Igår lades denna veckas skiss ut som är ritat av Meritxell som är en superduktig scrappare!

image8

Min tolkning blev så här, med ett av mina favoritfoton från vår Greklandssemester i somras.

image6

RSS 2.0