:: Gaaah! ::

Det är ta mig sjutton inte klokt någonstans. Det är så typiskt svenskt (och medialt), så fort det inte går som det var tänkt (=den redan i förväg uttagna segern infinner sig inte) så skall huvuden rulla och folk skall avgå till höger och vänster. Det kallas fiasko, kollaps, pinsamt. Hör och häpna, Sverige kan inte alltid vara bäst i allt...varken i fotboll, ishockey, schlager eller plockepinn. Vem bryr sig, livet går vidare....

Det lustiga är att folk verkar glömma bort att sånt här händer varje år. VM eller EM i någon sport, schalgern varje år...eller den första snöstormen (eller torkan eller regnkaoset) som på något lustigt vis alltid inträffar och man har aldrig varit med om maaaaaken!!

För bövelen, det finns viktigare saker att koncentrera sig på!!

Kommentarer
Postat av: Zarah

dööööör av garv

AJ ADÅR JO!!

Så klockrent! hänger en medalj runt halsen på Linda, och kastar konfetti och överräcker ett diplom för "Dagens bästa utbrott!

:D

2008-06-19 @ 17:57:22
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Zarah

Oj!

Allting inom asterisker blir bäckt fetstilt... Inte så smart av programmerarna, och inte så ihågkomsigt av mig - jag visste ju det... -inte den skarpaste gaffeln i redskapsboden-

2008-06-19 @ 17:58:11
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Else

Halleluja!

2008-06-19 @ 19:18:22
Postat av: Jeanette

Ja, är det inte märkligt??

Det lustigaste tycker jag ändå är att ett land som fortfarande är så präglat av "Jantelagen" är så självsäkert på att Sverige är bäst när det kommer till internationella tävlingar e.d.!

2008-06-19 @ 21:59:16
Postat av: Ellinor

Ja vad är FRA mot att Sverige inte gick vidare till kvartsfinal i em?



Jag läste någon undersökning för ett tag sedan att det var flera andra länder som gjorde likadant (även inom andra områden än sport...) -t.ex. usa och tyskland.

2008-06-19 @ 23:56:15
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0