:: Mars månadspaket hos ScrapAddicted ::

För ett litet tag sedan fick jag hem ljuvliga papper från Three Bugs in a Rug och Dream Street Papers som ingår i månadspaketet för mars månad hos ScrapAddicted. Färgglada och somriga papper som genast kickade igång min inspiration. Utöver mönstrade papper ingår matchande cardstock, chipboardthickers och figurchipboards. Väljer man det stora paketet så ingår även knappar i härliga färger och tags.

Jag har arbetat med det stora månadspaketet. Skynda att handla, det finns bara ett fåtal av det stora kvar.

image402

image403

image404

image405

image406

image407

Imorgon lördag är det stort jippo i ScrapAddicteds fysiska affär i Löberöd. Det är 10 % rabatt på hela sortimentet och för varje hundralapp du spenderar får du en lott. Klockan 16.00 dras vinnare bland de lotter som lämnats ut, med finfina priser i potten. Titta in i ScrapAddicteds blogg för mer information och öppettider.

:: Nu jobbar jag på Logica ::

I onsdags bytte det företag jag jobbar på namn, från WM-data till Logica. Vi blev uppköpta för drygt 1½ år sedan av det internationella företaget LogicaCMG som har sitt huvudkontor i England, men i onsdags den 27 februari bytte hela koncernen namn till Logica. Känns lite vemodigt, WM-data är ett känt varumärke som i princip alla känner till, å andra sidan är Logica ett stort internationellt företag som ger stora möjligheter, så det känns roligt! Ner med den gamla skylten och upp med den nya.

image399

image400





Hela dagen pågick det olika små grejer på kontoret. På morgonen möttes man av ballonger och flaggor i färgerna gult och svart, godisskålar överallt med kolor med omslagspapper i företagets färger såklart, polkagrisar i vitt, gult och svart. Alla fick varsitt "startpaket" med nyckelband (att ha våra passerkort i), penna, information, musmatta och nyckelring, allt med loggan på såklart =) På eftermiddagen fick vi fika med gula supergoda tårtor. På kvällen var det fest, 700 personer trängde in sig på Hipp i Malmö för buffémingel, dans och underhållning med kollegor och kunder. Det bjöds på en supergod buffé med marinerade grönsaker, skaldjur, kycklingspett, cole slaw och pannacotta som efterrätt. Nisse Hellberg från Wilmer X stod för underhållningen.

image401

Nu gäller det bara att få bort det gamla invanda mönstret och svara "WM-data, Linda" och istället säga "Logica, Linda" när telefonen ringer, det har blivit några vurpor hittils, både hos mig och mina kollegor =)

:: Nostalgi ::

Scraputmaningen idag har vi utmaningen att scrappa om något nostalgiskt. Kommer ni ihåg ballongdansen?

image398

:: Veckans skiss ::

Denna vecka har Johanna gjort skissen, som jag bara tokgillade =)

image397

:: Presentationslayout på ScrapAddicted ::

Mitt första uppdrag på ScrapAddicted var att scrappa en layout om mig själv, samt skriva en liten presentationstext. Kika in hos ScrapAddicted för att läsa min lilla presentation. Layouten kan du dock få se här =)

image395

Vill passa på och tipsa om att ScrapAddicted söker ny DT-medlem igen och denna gång en kortmakare. Så är du en passionerad och stämpelälskande kortmakare, kika in i bloggen och skicka in en ansökan!

:: Duktig! ::

Ikväll har jag varit iväg och tränat med Terese igen, och jag måste säga.....nu börjar det faktiskt kännas kul *fniss* Det är väl alltid en startsträcka att ta sig förbi, och det känns som jag börjar nå slutet på den sträckan. Nu är det full fart framåt, skojigt! Nästa gång blir nu på fredag, direkt efter jobbet. Förra veckan blev det ju inget tränat alls, det blev för mycket som hände med sjuk katt och annat.

Katten förresten, tack för omtanke och frågor om hur han mår! Pix mår mycket bättre, han går på lådan normalt nu och är lika irriterande som vanligt kl 6 på morgonen och bråkar friskt med B, så det tar vi som ett friskhetstecken =)

Det blev tre layouter scrappade igår, en kommer ni få se imorgon på Veckans Skiss och de två övriga dyker upp så småningom. Lovar att berätta var och när ;)

Nu väntar en rykande kopp te på mig!

:: Jag har tvekat.... ::

....och funderat och tvekat och suktat och tvekat, men nu kunde jag inte hålla mig längre. Jag har anmält mig!!!! =))

image394

:: Skapande pågår.... ::

Jag är så full av inspiration och skaparglädje idag, det är så härligt!! I vanlig ordning kommer jag igång rätt sent, men jag har under dagen fnulat på små idéer och nu är det bara att sätta sig ner och förverkliga dem. En layout är avklarad, en håller på att bli klar och jag har minst två idéer som pockar på att scrappas.

Vad gör ni idag?


:: Skiss ::

Cilla på Scraputmaningen har gjort en jättefin skiss som flera av oss i teamet har tolkat till idag.

image396


image394

:: Lördagssvammel ::

Då var det äntligen lördag igen, veckorna bara flyger iväg trots att jag mitt i veckan tycker det går såååå långsamt. Jag måste bli bättre på att leva i nuet och inte bara leva för något som skall hända sen (typ vänta på helgerna...). Nåja, nu är det helg och jag skall försöka utnyttja den så bra som möjligt.

Fredagskvällen blev en mysig hemmakväll, vi åt tacos och kollade på en film som visade sig vara rätt kass till slut. Jag satte mig sedan i min scraphörna och fick efter lite vändande på papper och dekorationer ihop ett kort jag blev nöjd med. Det är inget jag kan visa än....men så småningom kommer det nog visas i en scrapshop nära dig ;)

Idag skall jag köra till Halmstad och hälsa på min pappa som opererats i sitt knä och fått en ny knäled. Jag skall passa på att börja lyssna på en CD-bok som vi fick i julklapp på jobbet, nu när jag kör en längre sträcka och dessutom är själv i bilen.

När jag väl är hemma igen kommer jag att försöka hålla till i scraphörnan, jag har en massa idéer och en många nya fiiiina papper att jobba med :) Imorgon söndag har jag inga större planer, mer än att klara av en tvättid, skapa och försöka njuta av ledighet.

Jag och min kära pappa för drygt två år sedan.
image392

Hoppas ni alla får en trevlig helg!!

:: Scrapinspiration ::

Jag känner mig så glad och hedrad, inspirationsbloggen Scrapinspiration frågade mig om de fick använda min layout "Då, nu, sen" till en scrapliftutmaning i deras blogg. Självklart fick de det, jag blev jätteglad för frågan!

image391

Titta in hos Scrapinspiration vet ja, och anta utmaningen :)

:: En promenad vid havet ::

Idag har varit en sån där kass dag där många saker gått fel. Jag har varit stressad, ledsen, uppgiven och arg (behöver inte gå in på detaljer, men mycket har med vår stackars sjuka katt att göra). På vägen hem idag kände jag mig bara sååå ledsen, jag behövde göra något för att få bort all ledsenhet.

Jag jobbar ju i Västra Hamnen i Malmö och från vårt kontor har vi utsikt över Öresundsbron och just idag en väldigt vacker solnedgång, så i bilen på väg hem stannade jag till vid hundfältet på Ribban och gick ut mot havet. Där satte jag mig på en sten och lät havslukten fylla lungorna.

image389

image390

Efter en kvart kände jag mig redo att åka hem igen. Havet ger mig lugn!

:: Mitt största ögonblick ::

Scraputmaningen vill vi idag att man skall scrappa om sitt största ögonblick i livet. Jag har många stora ögonblick som jag minns tillbaka på med glädje och värme; de gånger jag blivit moster, min student, dagen jag tog mitt körkort, dagen jag kom hem från min au-pairtid i Luxemburg (som var en prövning på många sätt), min magisterexamen från Linköpings universitet och självklart min och Sebastians förlovningsdag.

Jag vet dock att det allra största i livet ännu ligger framför mig, den dagen då jag blir mamma. Jag valde därför att scrappa om ett framtida stort ögonblick och min längtan efter det :)

image387

image388

Sedan händer det ju något fantastiskt härligt nu till sensommaren, som kommer bli ett av våra stora ögonblick i livet för mig och Sebastian, vårt bröllop =)

:: Ny Veckans Skiss! ::

Webmosterhelene har gjort denna veckas skiss till oss på Veckans Skiss.

image385

Jag tolkade den så här.

image386

:: Ikväll... ::

...har jag stängt av datorn. Det är helt galet vad mycket tid jag spenderar framför datorn, och vilken enorm dragningskraft den har på mig, så ikväll stängde jag helt enkelt av den efter en timmes surfande. Det resulterade i att jag trädde om ett halsband till min svärmor som legat ett tag och två nya layouter som är till Scraputmaningen, håll utkik på onsdag och lördag =)

Imorgon kommer min mamma hit på snabbvisit, hon och pappa kör ner till Halmstad där pappa skall opereras i sitt knä. Mamma åker vidare ner till oss för att hälsa på och sova över en natt innan hon åker hemåt igen. Skall bli kul att ses!

Nu är det sängen som gäller, galet trött är jag!

:: Sjuk katt igen! ::

För er som följt med mig ett tag på nätet vet att vår yngsta katt Pix var sjuk i två omgångar för ett år sedan, då han fick urinsten. Små små urinkristaller fastnar i urinröret och det blir stopp. Riktigt jobbigt, både för Pix som hade väldigt ont och för oss som led så med honom.

Igår kväll när jag skulle gå och lägga mig, gick jag in på toaletten och såg att gummimattan som ligger utanför deras kattoalett var alldeles blodig :( Förstod på en gång att det var Pix eftersom han sprungit in och ut på toaletten under kvällen. Jag ringde jouren på Djursjukhuset, det var en jättegullig djurskötare jag fick prata med. Hon sa att med tanke på att Pix faktiskt kissar (om än blodblandat), ätit och druckit bra så är det med 95% säkerhet "bara" urinvägsinfektion. Vi behövde inte komma in akut, utan fick en tid idag på morgonen. Det hela komplicerades lite av att vi ännu inte fått tillbaka vår bil som är på reparation, men jag fick låna en kollegas bil idag och åkte till Djursjukhuset.

Jag fick träffa en dansk veterinär som genast gjorde sig kompis med Pix (som inte alls gillar detta släkte egentligen, han träffar dem ju bara när han har ont), hon hade riktigt god hand om honom. Hon klämde och kände, tittade där bak och lyssnade på hjärtat, och konstaterade att det var urinvägsinfektion som vi redan misstänkte. Det verkar dock inte vara bakteriellt, så det blev ingen antibiotika utan vi fick med oss ett recept på smärtstillande och antiinflammatoriskt med oss hem och en burk med kosttillskott i pulverform som skall ges varje dag och som förebygger fortsatta problem.

Vad har då orsakat detta? Jo, en gång urinproblemskatt alltid urinproblemskatt. Sedan urinstenen för ett år sedan äter båda katterna dietfoder för katter med urinproblem. Maten tog slut för ett litet tag sedan, och vi hade ju inte räknat med att vara utan bil så länge, så förra söndagen köpte vi en påse med "vanlig" kattmat i affären i väntan på att vi kunde fixa dietfodret igen. Fem dagar med detta foder orsakade detta för Pix :( Han är verkligen känslig och vi har lärt oss en läxa!

Tack och lov är han ändå vid ganska gott mod, han leker och jagar bollar som vanlig :)

:: En musikfavorit just nu ::

"Bubbly" med Colbie Caillat.


:: Söndagskreativitet ::

Idag har jag skapat, det tog ett tag att komma igång men två layouter har det blivit. En för Veckans Skiss som visas på tisdag och ytterligare en som jag liftat Peterlina (den översta). Jag blev tokinspirerad, det sa bara bara tjof tjof så var den klar :)

image384

:: Gjort om bloggdesignen något ::

Jag har gjort om lite i bloggdesignen, blev så trött på det gröna och mörka nu när det börjar gå mot ljusare dagar. Jag funderar också på att scrappa en ny header att lägga in eller hitta på något annat i alla fall.

Vad tycker ni, ser det ok ut?

:: Vårstädning pågår ::

Båda katterna fick sig en omgång med borstning på balkongen idag. Båda älskar det, och kelar järnet med borsten när de kommer åt :)

image380

image382

image381

image383

:: Några kort ::

Här kommer de sista sakerna jag gjorde förra helgen hos Zarah, två kort som jag helt ogenerat liftat min kreativa vän :) Motiven är stickers från Penny Black, som finns hos Kortmakaren.

image378

image379

:: Ikväll är soffan min! ::

Jag skall titta på melodifestivalen och vila ögonen på den här mannen =)

image377
Bild från www.helsingborgsfestivalen.se

:: Lördagsskiss på Scraputmaningen ::

Emilia har ritat denna skiss som jag scrappade efter förra helgen när jag var hos Zarah.

image375

image373

:: Strålande dagar ::

De senaste dagarna har det varit strålande solsken i Malmö, idag är inte undantaget. Dessutom ligger temperaturen under eller runt nollan. Det fattas bara att det faller lite snö, så vi får någon slags vinter att tala om. *tar skydd från alla som INTE vill ha vinter* :) Jag älskar vinter och snö, och vill faktiskt ha lite vitt att njuta av!

Tillbaka till solen, denna bild tog jag med min mobilkamera från femte våningen på mitt jobb när jag var på väg hem tidigare i veckan. Det är med utsikt över ett byggande Västra Hamnen och bron som skymtar längst bort vid den nedgående solen. Till höger ser man Malmömässan och ännu mer till höger utanför bilden ligger Turning Torso.
image371

:: Nytt månadspaket från Scraproom! ::

I början av veckan kom mitt andra månadspaket från Scraproom i USA. Jag bara njööööt när jag bläddrade igenom alla papper och dekorationer. Jag har lånat bilder på paketet från Fia, varför göra dubbelt arbete liksom =)

Mönstrade papper och diecuts från Scenic Route, små hjärtan från Making Memories.
image367

Mönstrade papper från Fancy Pants, chipboard och blommor från Maya Road.
image368

Mönstrade papper från Foof-a-la, stickers från 7Gypsies och rick-rack-band.
image369

Mönstrade papper från 3bugs in a rug, journaling spots från Luxe Random Musing Jotters, och band.
image370

Det suger i scrap-tarmen när man ser allt detta, eller hur?? Det är lycka att ha en helt fri helg framför sig med massor av tid för scrap :)

:: Alla hjärtans dag! ::

Hoppas ni alla har en fin och mysig Alla Hjärtans Dag!

Dessa vackra rosor fick jag av Sebastian när jag kom hem.
image362

Sebastian fick ett par hjärte-kalsonger av mig och en chokladkaka som jag scrappat ett omslag till (en idé liftad från söta Zarischka, motivet kommer från Yvonne scrappar).
image366

Strax skall vi ställa oss i köket och laga till en tre-rätters. Ost- och jalapeñogratinerade nachos till förrätt. Ryggbiff med rösti, favoritsås (från Jensens), baconlindad grön sparris och tomatsallad till huvudrätt och Rocky Road-glass till efterrätt.
image364

Sedan parkerar vi oss under varmt täcke i soffan och tittar på film.

image365 image365 image365 image365 image365

:: Vinnare och bidrag i skisstävlingen ::

Då är det dags att presentera vinnare i min och Fias lilla skisstävling som vi utlyste här på bloggen för två veckor sedan.



Vi har fått in sju jättefina bidrag, stort tack till alla som bidragit!! Jag och Fia har tittat på samtliga layouter, och det var minsann inte lätt att välja ETT vinnande bidrag bland dessa sju. Efter en del funderande och diskuterande bestämde vi oss till slut för att utnämna följande layout till vinnare i vår tävling.

image355

En underbar layout med vackra foton, papper och dekorationer som verkligen harmonierar med fotona. En jättefin tolkning av vår skiss. Grattis Joggemia!! Skicka din adress till mig i ett mail (mail [at] lindah.se) så dimper det snart ner två ark med thickers in din brevlåda :)

Vi vill så klart visa upp de resterande bidrag, som alla hamnat på andra plats =)

Keath (K8an)
image356

Linnea
image357

Mahlin78
image358

ÅsaF
image359

Zarischka
image360

Camilla (Smörblomman)
image361

Återigen, STORT tack för era bidrag tjejer!!

:: Semesterminnen ::

En av layouterna jag gjorde i helgen hos Zarah var till Veckans skiss, som visades i tisdags.

image354

Tack för alla fina kommentarer i inlägget nedan, de värmer!! :)

:: Man blir bara ledsen.... ::

http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m28810440-85.html Scrolla ner något till inlägg nummer fem (sid 85).

Några citat från tråden. Kan vara förkortade, dock inte redigerade.

"Jag sökte, men att jag inte kom med, det e väl inte så konstigt MEN jag tycker verkligen inte att de vinnande bidragen e SÅ underbara, tillexempel Lindas altrade "pil-kort", vad var speciellt med det? Och jag kan inte släppa att de e vänner och dessutom "kända" (swe, scraputmaningen)"

"Jag håller med du. det osar något som jag egentligen inte vill tänka på , men det sker omedvetet. någon av tjejerna hade skrivit i sin blogg också att hon var glad över att hon blivit utvald och änndu bättre var att hennes kära vänner också blivit det. What?! Neee... Så ifrågasätt du! Det tycker jag verkligen att du ska göra. Det finns fler än du som tycker samma sak. Jag menar att om det hade varit så att hon velat ha in de där tre från början så hade hon ju inte behövt ha en tävling för alla att vara med för det verkar ändå uppgjort från början."

"Jag tycker så här.....Lindas alster var absolut inget speciellt. Måste ju funnits bättre bidrag."

"Som jag sa direkt efter att det avslöjats vem som blivit uttagna så tycker jag det är misstänksamt. Och då vistte jag inte ens att det var den Karin och att de var vänner. Jag tycker det osar riktigt bränt... Linda och Fia är som sagt vänner, tydligen med Karin också. L & F har gjort "scraptv" med Jane, och alla bor i närheten av butiken, Linda och Fia bor i Malmöområdet och Karin i Lund."

"Klart det kan vara en tillfällighet, men vad är oddsen liksom? Jag tycker personligen att det är flera av trollen som gjort bättre bidrag till tävlingen än de jag sett från Linda och Fia."


Min kommentar: Jag kände till att Fia skulle söka. Jag kände inte till att Karin skulle söka. Jane eller de övriga i DT-gänget kände inte till att jag skulle söka, förrän jag skickade in min ansökan. Jag tänker fortsätta vara glad och stolt över att jag blev vald. Men jag blir ledsen...

:: Underbar helg! ::

Jag har haft en underbar helg, som gick alldeles för fort!! Svisch sa det, så var den förbi. Men jag har många intryck, skratt och samtal att se tillbaka på och minnas.

I fredags tog jag tåget till Kalmar till min svägerska Sara med sambo Mattias och barnen Alexander och Leia. Jag stannade över hos dem till lördagen, vi åt gott på kvällen och hade det mysigt. På lördagmorgonen hade vi en liten fotosession för att fånga båda syskonen på bild :) Visst är de fina?

Leia och Alexander.image349























Vid lördag lunch fick jag skjuts till Zarah av Sara. Tack för det Sara :)

Oj, vad med grejer vi har hunnit med. Vi började med att gå en sväng för att handla lite mat till kvällen, när vi kom hem hade Zarahs man Mikael lagat en supergod kycklingsoppa som vi mumsade i oss. Vi drog sedan fram alla våra scrapsaker och satte oss vid deras matsalsbord för att scrappa loss, men det bidde inte så mycket pysslat =) Istället blev det ett långt samtal om stort och smått, roligt och allvarligt, minnen och drömmar. Ett härligt samtal!

Men vi började faktiskt att plocka med papper och dekorationer så småningom, men som alla vet, tiden rinner iväg när man har det mysigt!! Det började dra ihop sig till melodifestivalen och vi ville gärna ha klarat av middagen innan. Micke lät oss scrappa vidare och fixade iordning en god tacosmiddag med en massa godsaker. Mätta och nöjda hann vi sätta oss framför tv:n när mello började. Vi visslade och buade om vartannat. Flabbade åt Luuk och hans torra skämt (han ÄR bara bäst). Roligast av allt var dock Björn "what is love" Gustafsson. Vi tjöt av skratt!

Efter mello tittade vi vidare på tv:n och hann med två kriminalserier, en amerikansk och en brittisk innan vi däckade i säng.

På söndag blev det desto mer skapat. Jag hann med att göra två layouter, två kort och något hemligt till torsdag =) Zarah skapade söta bokmärken på löpande band. Innan det blev för mörkt, gick vi ut och hade en fotosession. Det är Zarah som redigerat och fixat bilderna så fint.

image350

image351

image352

Tyvärr blev det då dags för hemfärd, jag fick sällskap till stationen där jag tog bussen till Kalmar för vidare färd mot Malmö. Vid strax efter tio var jag hemma igen. Tack Zarah för en UNDERBAR helg!!! Hoppas vi snart träffas igen!

Det kommer så småningom bilder på det jag skapat under helgen, men ni får ha lite tålamod =)

:: Rött, rosa och vitt ::

Dagens utmaning på Scraputmaningen var en ny salig blandning som gick i kärlekens tecken.

¤ Tema: ett kärt minne
¤ Rött, rosa och vitt
¤ Titel med minst två olika material (t.ex QK, stickers, dymo, handskrivet)

Min layout med en kavalkad av rosa och rött :) Fotona är från när Sebastian friade till mig i somras, och jag fick en härlig skrattattack. En härlig stund att minnas!
image347

:: På resande fot i helgen ::

Äntligen fredag och med en superkul helg framför mig! Klockan två idag tar jag tåget till Kalmar för att hälsa på min svägerska Sara med familj. Det skall bli jättekul att träffas igen! På lördag far jag vidare till Zarah som jag äntligen skall få träffa på "riktigt". Vi skall scrappa massor, äta god mat, dricka vin och se på första deltävlingen i Melodifestivalen. Det kommer bli galet skoj!

Kanske blir det en uppdatering i helgen, om inte så får ni hålla ut till på måndag. Ha en underbar helg alla!!

:: Kärlekskort ::

Idag har vi bombarderat med kärlekskort på Scraputmaningen, det är ju en vecka kvar till Alla Hjärtans dag!

Mitt kärlekskort blev ganska enkelt och stilrent. Två hjärtan, lite färg och dymo och så är det första gången jag använder sötvattenspärlor på ett kort =) Fotot på kortet är dåligt, men det får man ta i dessa mörka tider.
image346

:: Påminner om tävlingen ::

Glöm inte bort att jag och Fia har en liten tävling här i bloggen, med en hemlig vinst (scrappig såklart).  Sista dagen var egentligen satt till idag, men eftersom Fia är på Island över helgen och jag reser bort imorgon så förlänger vi tiden till måndag (kl 23:59). Vi har fått in fyra jättefina bidrag och hoppas på att se fler!

Här är skissen, fri tolkning gäller! Scrap on!
image316

:: En anekdot ::

Scraputmaningen idag gav Evelina oss utmaningen att scrappa en liten historia eller en anekdot ur sitt liv . Jag hittade ett foto från i julas, då min syster försökte samla sin familj till ett familjefoto. Med tre halvgalna barn gick det sisådär =)

image345

:: Min allra första layout ::

....gjorde jag på en scrapträff hos ScrapAddicted i Löberöd den 29 april 2006 =) Kul! Jag är glad att jag idag får representera detta företag.

image344

Favoritpapprena som då var Chatterbox är givetvis med och datorskriven journaling. Det är så kul att se hur min scrapstil har förändrats under dessa snart två år.

:: Kärleksvecka med kärlekstävling ::

Nu på torsdag inleder vi en kärleksvecka på Scraputmaningen med anledning av Alla Hjärtans Dag den 14 februari, en vecka då våra alster kommer gå i kärlekens tecken ♥ ♥ ♥

Redan nu kan ni vara med och tävla i en kärlekstävling! På din layout måste du uppfylla följande kriterier:

K - temat är Kärlek
Ä - Ädelstenar och bling-bling
R - Rub-ons
L - Lace - vad passar bättre än romantiska spetsar
E - Ett hjärta, varken mer eller mindre
K - Knappar - lika många som det datum du är född (ex. 19 st om du är född den 19:e)


Gå in på Scraputmaningen för fler detaljer.

:: Fira med sushi ::

Sebastian bjöd mig på restaurang ikväll för att fira lite =) Vi bokade bord på Hai och beställde in en massa goda saker. Har jag talat om att jag älskar sushi?

Tittar i menyn och försöker att inte dreggla.
image338

Sebastians order; vegetariska vårrullar med soyasesamsås, stekta nudlar med entrecôte och kiimchimarinerad tonfisk på tångsallad.
image340

Min; dubbelpanerade räkor och pilgrimsmusslor med tensusås och sushi med nigiri och maki.
image341

Till efterrätt beställde jag in en "skiktad" cheesecake med bär och choklad och Sebastian en Pannacotta.

Mätt och glad!!
image342

Tack älskling!!

:: Jag blev utvald! ::

Som de flesta har förstått vid det här laget, så har jag fått en av platserna i ScrapAddicteds designteam =) Jag och Sebastian satt och åt igår kväll när Fia ringde och berättade vad hon sett i bloggen, nämligen en bild på min layout, sin egen och Karins alster. Vi bara tjöt rakt ut!! Det var verkligen en total överraskning, det var ju 67 andra som sökte för sjutton gubbar!!! Dessutom bli utvald tillsammans med min goda vänner Fia och Karin, hur kul som helst!

Det är kanske på sin plats med en liten förklaring för er som inte riktigt är insatt i vad detta betyder (t.ex min mamma som undrade vad jag gått och vunnit :). ScrapAddicted är en webbutik liksom en fysisk butik i Löberöd som säljer scrapbookingmaterial. Affären drivs av supergoa Jane, som var med tillsammans med mig och Fia i TV4 Öresunds morgonprogram för två månader sedan. Att vara en del av designteamet innebär att jag tillsammans med tio andra kanontjejer kommer scrappa och inspirera med material som säljs hos ScrapAddicted. Min absoluta favoritbutik, och jag är så stolt att får vara med i detta gäng.

Här är de alster som jag skickade med i min ansökan.

30-minuterslayout med en underbar bild på Zarah.
image333

En layout från den senaste månaden som jag är nöjd med.
image334

Ett kort från den senaste månaden, känner ni säkert igen från tidigare i bloggen.
image335

Något altrat, som jag gjorde för denna ansökan.
image336

:: Iiiiiiiihhhhhhh =) ::

En fantastiskt underbar härlig måndag det är idag =))))

*glad - gladare - gladast*

http://scrapaddicted.blogg.se

:: Måndag.... ::

image332

:: Bröllopsmässa! ::

Idag har jag och Terese varit på bröllopsmässa i Malmö. Smak av Bröllop hette mässan och hölls i Slagthuset. Vi var där när de öppnade kl 11 idag, efter en tröööög cykeltur eftersom mina växlar frusit fast i treans växel....isch!

Mässan innehöll en mängd olika montrar med florister, reseföretag, bröllopsklänningar, herrkläder, fotografer, hudvård, trycksaker, musik, ringar och smycken osv osv. Den mest tveksama montern tyckte vi båda var Akademiklinikens :( Inget ont om plastikirurgi, det har jag inget emot...men budskapet "göra sig fin till sitt bröllop med hjälp av kniven"...känns osmakligt.

Kl 12 var det dags för en modevisning, med många fantasifulla frisyrer och buketter a la catwalk-style. Många var lite väl twistade för min smak, men karlarna var snygga ;)

image324

image325

Vad sägs om en klänning översållad med blommor? Neee, tror inte det.
image326

En JÄTTEstor bukett?
image327

image328

Denna bukett är mer i min smak, liten och kompakt.
image329

Jag kommer dock ha gerberor i min bukett, min favoritblomma. Jag träffade Jeanette som äger och driver Blomsterkompaniet, och som skall göra min brudbukett och övriga bröllopsblommor. Jätteskoj :)

Mässan gav faktiskt mig en hel del, trots att många sagt att den inte skulle vara så bra. Jag fick många idéer och tips, bland annat om klänning och herrkläder, resor och vigselringar. Bland annat har jag hittat en guldsmed som vi kommer gå till och "konsultera" för min vigselring; David J Butler. Jag pratade en stund med dem och det kändes väldigt bra. De är väldigt kundfokuserade, man designar tillsammans med dem och får följa med under hela tillverkningen. Dessutom anger man själv vilken prisklass man vill ligga i och så utgår de från den. Himla bra =) Min vigselring kommer vara smal och gnistrande, mer än så får ni inte veta ;)

I var och varannan monter hade de tävlingar, man kunde vinna presentkort på resor, en "rent a chef", en övernattning på herrgård osv. Den stora tävlingen var att vinna hela sitt bröllop med presentkort och erbjudanden från de som ställde ut på mässan. För att få chans att vinna skulle man rösta på finaste dukningen bland sex bord och motivera sitt val. Vi får väl se om vi lyckades forumulera oss väl.

Terese filar på sin motivering =)
image331

Terese och jag var ganska överens om, när vi gick ut från mässan, att det är viktigt att inte fastna i detaljerna. Det blir lätt överväldigande med allt som visas, berättas, propsas på och man är mer förvirrad än säker på vad man vill ha. Det viktigaste är faktiskt att man gifter sig och jäkligt roligt under tiden (samt en fiiiiin ring hehe).

:: Kattprat ::

Två katter ligger och chillar i sängen och småsnackar lite.


Här är vad de egentligen säger till varandra =)

:: Denise och Björn ::

Igår kväll var jag hos Denise och Björn i Trelleborg. Vi var ute och käkade god mat på stan och gick sedan hem till dem. Denise bjöd på överbliven tårta från sitt kalas tidigare på dagen. Jag försökte tålmodigt att få deras kattdam Selma att uppskatta kel. Lyfter man upp henne i famnen så lutar hon hela överkroppen bakåt och sätter gärna upp en tass eller två mot ens bröst eller haka för att hålla en på avstånd. Neee hon var definitivt ingen knäkatt, men otroligt söt och näpen så man bara vill gosa hela tiden.

image321

image322

Jag köpte med mig en bukett röda tulpaner till Denise eftersom hon fyllt år, visst är de vackra?
image323

:: Födelsedagskort ::

Den 1 februari är det många födelsedagar som skall firas! Sebastian, min svärmor Agneta, min systerdotter Rebecca och vår kompis Anne fyller alla år på denna dag. Stort grattis till er alla!! =) Här är två av födelsdagskorten som jag gjorde.

Den första är ett "Fia-kort", hennes kort är så enkla, läckra och väldigt liftvänliga :)
image318

Detta kort fick Sebastian. Kortet var också också ett bidrag till utmaningen på Scraputmaningen i fredags där vi skulle kombinera färgerna lime, brun och turkos.
image319

RSS 2.0