:: Eight is enough ::

Sent omsider hoppar jag också på den roliga utmaningen "eight is enough" som bland annat Sockergrynet och Fialia gjort i flera omgångar och som ursprungligen kommer från en e-bok från Ella Publishing som heter just "Eight is Enough".

Utmaningen går ut på att plocka fram åtta saker ur sitt scraplager (dvs inte köpa något nytt) och göra minst fyra layouter med bara dessa.  Enligt boken är cardstock, penna och fonter sk "freebies" och de får man lägga till hur mycket man vill. Jag har dock sett lite olika varianter av freebies, vilket jag tycker är helt ok...det handlar ju om att använda det man har.

Så nu har jag plockat ihop ett litet kit. Det blev tre papper från en gammal Basic Grey-serie; Recess (Academy, Home Room och Arithmetic), Pearl makers (svart och vit), ett band, vita blommor, mini-alpha stickers och slutligen cuttlebugen för rubriker (jag suger på att använda mina QK-alfabet, så nu tvingar jag mig själv).

Som freebies kommer jag att använda cardstock, pennor, häftklamrar och fluid chalk (självklart även skärmaskin/sax och lim).

 

Skall bli spännande att se om detta kan kicka igång min inspiration :) Återkommer!


Kommentarer
Postat av: Fia

Härligt kit Linda! Ska bli kul att se vad det blir för layouter!

2010-07-30 @ 11:44:13
URL: http://scrappa.blogg.se/
Postat av: Tettiz

Åååh, läckert kit! Ska bli kul att se vad du gjort med det sen!Jag har en omgång klar + en LO kvar på mitt första kit, ska lägga upp lite i bloggen snart. ;)Hoppas du har det bra, vännen!!

kraaaaam

Tett

2010-07-30 @ 12:06:40
URL: http://tettiz.blogspot.com
Postat av: Marie

Det ska bli spännande att se vad du hittar på! :)

Om man läser boken har de som utför utmaningen använd lite olika freebies, men som du skriver är ju poängen att använda sina saker som man lagt pengar på!Ser fram emot dina layouter! :)

kram

2010-07-30 @ 12:34:30
URL: http://www.sockergrynet.se/
Postat av: ANNAANNA

Trevligt kit. Jag ser fram emot att se resultatet.

2010-07-30 @ 16:37:16
URL: http://wonderings.blogg.se/
Postat av: maskrosfjun/eddy

vilken otroligt bra idé fia! det var s otroligt länge sedan jag satt vid scrapbordet men det här gav mig ny inspiration. ska se om jag har någon timme över de närmsta dagarna=)titta in imorgon för svaret på ordvitsen=)

kram på dig

2010-07-31 @ 10:21:17
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: maskrosfjun/eddy

haha. ibland är jag bra knäpp=) linda menar jag naturligtvis.. var ju precis inne på fias blogg innan din... shit alltså!... slå mig lite i huvudet! krameli

2010-07-31 @ 10:22:50
URL: http://blogg.passagen.se/eddysblogg
Postat av: Nina

Härligt kit, Linda! Ska bli kul att se vad du hittar på :)

2010-07-31 @ 21:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0