:: Ekologisk grönsaks- och fruktlåda ::

Min goda vän Millan tipsade för några år sedan om grönsakslådor med ekologiska grönsaker och frukter av olika slag som man kan få prenumerera på och få hemkörda. Jag har länge funderat på att testa detta och efter att ha ramlat över en inlägg om det hela på ett forum så gjorde jag slag i saken.

Jag har beställt "Mixlådan" från Årstiderna, och den levereras nästa torsdag. Skall bli spännande! Vi testar bara en låda så länge och känns det bra provar vi nog att prenumerera på en låda varannan vecka.




För övrigt tycker jag ni skall titta vidare i Millans blogg (och receptsida) Salt & Peppar. Det finns massor av goda recept, tips & trix, matupplevelser och lästips varvat med vackra bilder. Rekommenderas varmt!

Kommentarer
Postat av: Viveka på Humlebacken

Lova att berätta hur det var, jag är också intresserad! Får man med några förslag på vad man kan göra med grönsakerna, ibland vet jag inte vad man ska ha vissa saker till..

2009-05-30 @ 00:38:49
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: Millan

Tack för alla de snälla orden Linda!



Viveka: Hur det är med Årstiderna vet jag inte, men när man beställer från Mossagården medföljer ett receptblad med lite förslag på vad man kan göra med sakerna. Alla de gamla finns att ladda ner smidigt på nätet: http://www.mossagarden.se/index.php?id=3219

2009-05-30 @ 07:41:03
URL: http://www.millan.dk
Postat av: K8an

Såå mumsigt det ser ut!!

2009-06-05 @ 07:28:35
URL: http://imingarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0