:: Mmmmmm ::

Nu är vi tillbaka från en underbar spahelg på Torekov Hotell. Det har varit en fantastisk upplevelse, funderar ni på att åka till något spa så rekommenderar vi varmt detta ställe. Hög mysfaktor, professionell personal, sköna behandlingar och god mat!

Vi kom dit igår eftermiddag vid halv fyra. Då var solen på väg att gå ner så vi checkade snabbt in, lämnade väskorna i vårt rum och tog en promenad ner mot havet. Det blåste rejält så vår promenad blev inte särskilt lång, men tillräckligt lång för att fota den vackra solnedgången och varandra :) Väl tillbaka på vårt rum, som låg i en liten stuga vid sidan av huvudbyggnaden (en stuga med tre rum)  klädde vi om till badkläder, svepte varsin badrock runt oss och gick till spa- och restaurangbyggnaden. 

Spaavdelningen bestod av två våningar, och där nere fanns en varm pool, en ångbastu och en rent ut sagt skitkall dippool *fniss* Den var dock väldigt skön att snabbt doppa sig i när man varit inne i ångbastun! På ovanvåningen fanns en vanlig torrbastu och en relaxavdelning med sköna liggfåtöljer och en fantastisk utsikt över Skälderviken. Vi kunde se Kullafyren blinka borta i fjärran.

Vi badade en lång stund i den varma poolen och gick sedan upp till relaxavdelningen och läste en stund. Vi plockade åt oss nötter, torkad frukt, te och vatten, och myste med våra böcker. När vi kände oss nöjda gick vi tillbaka på rummet och vilade oss lite innan det var dags för middagen. Vi fick en trerätters spameny. Till förrätt fick vi kallrökt lax i kuber med jordärtkockskräm, krutonger och laxrom. Till varmrätt fick vi "Bjärekyckling", en majskyckling med örtkryddor. Till detta fick vi kålrabbi, råstekt pumpa, linser, plommonsky och söta runda potatisar. Och till efterrätt fick vi en otroligt god kokosglass med chokladparfait och rårörda bjärnbär. Allt var otroligt gott, men speciellt gillade jag förrätten och kokosglassen. Efter detta blev det en kopp kaffe för Sebastian och en kopp te till mig.

Dagen efter hade vi våra inplanerade spabehandlingar. Vi hade den första kl 9 på morgonen, så vid strax efter åtta gick vi till restaurangen för att äta frukost och sedan klädde vi om och gick in på spaavdelningen. Jag hade valt en Hot Stone Massage som min första behandling och det var sååå otroligt skönt! Jag fick en helkroppsmassage med varma stenar och varm olja, det kände som att vara i sjunde himlen!! Sebastian hade valt en helkroppsbehandling också, fast med peeling och vanlig helkroppsmassage. Efter detta gick bort en kort stund till vårt rum eftersom vi var tvungna att checka ut vid elva. Väl tillbaka på spa:t njöt en lång stund i poolen, i bastun och till slut i liggande läge uppe på relaxavdelningen. Som vår andra behandling hade vi båda valt hårbottenmassage med massage nacke och ansikte också. Riktigt skönt det också!

Sedan var det dags att åka hem igen, efter denna underbara helg. Snacka om att känna sig avslappnad och stressfri, får se hur länge det håller i sig ;)

Lite bilder kanske?


Ingång till huvudbyggnaden och receptionen.


Vårt rum


Mums!


Det var ett fräscht och snyggt badrum!






På vår promenad i det blåsiga men ändå vackra vädret.


Lilla jag!


Sebastian.


Ett vindpinad träd.



Tack till Sebastians jobb för denna underbara bröllopspresent :)

Kommentarer
Postat av: Viveka på Humlebacken

det ser verkligen underbart ut... nu står det ju mellan detta och the Lodge.. hmm..

2008-11-16 @ 20:48:07
URL: http://http//:humlebacken.blogg.se
Postat av: Anna K

Det låter helt underbart :-) Vilken trevlig present.

2008-11-16 @ 21:22:46
URL: http://www.kassfeldt.se
Postat av: Elenore

Så underbart det ser ut! Förstår att ni är nöjda med den presenten.

2008-11-16 @ 21:49:11
URL: http://hubbis.blogg.se/
Postat av: Chris

Det låter verkligen mysigt!

2008-11-16 @ 22:25:22
Postat av: Aase/ängel60

Låter helt fantastiskt



Kram Aase

2008-11-17 @ 19:58:47
URL: http://angel60.blogg.se/
Postat av: K8an

Ser inte dåligt ut alls!! Har faktiskt varit på Sambon att en SPA upplevelse inte hade suttit fel som Julklapp ;)



Kram

2008-11-17 @ 21:27:23
URL: http://imingarderob.blogg.se/
Postat av: Mia

Både ser och låter helt underbart!!!



Kram!

2008-11-18 @ 05:59:19
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0