:: Husvisning ::

Idag har jag och Sebastian varit på husvisning i Höllviken. Mest för skojs skull, eftersom priset inte ligger i närheten av vad vi vill/kan lägga. Det är ett 1 ½-plans villa som ligger nära Kämpingestranden och nära min fina vän Fia :)  Här kan ni se huset.

När vi gick in i huset idag insåg jag att jag måste skaffa en vindvinkelobjektiv ;) Bilderna på nätet är grovt missvisande ang. storlek. Alla rum inklusive köket var jättesmå. Trädgården var liten och väldigt tråkig den också. Det var i alla fall fräscht och modernt, så vi hade kunnat tänka oss att lägga bud om de hade dragit av en miljon på priset. Tanken att ha havet och stranden några minuter iväg plus en fantastisk natur runtomkring är lockande, men inte till vilket pris som helst.

Vi letar vidare, men känner oss inte särskilt stressade. Vi bor trots allt väldigt fint och tryggt, så "vårt" hus kommer när det kommer. Efter visningen åkte vi hem till Fia och fikade på deras nybyggda trädäck. Tack för att vi komma förbi en stund :)

Kommentarer
Postat av: Viveka på Humlebacken

Jaså, det blir kanske Höllviken för er också?? Här är härligt! Ni skulle ju komma förbi och titta på vårt hus också (fast det är ju inte till salu, förstås..)

2008-07-20 @ 23:15:15
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: Mia

Tycker huset ser jättemysigt ut....synd att fotono var missvisande! Närheten till havet hade man ju inte tackat nej till1 =) Lycka till med fortsatta husletandet.



Kram!

2008-07-21 @ 11:50:02
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: Evelina

Vaddå, vad är väl en miljon hit eller dit? asg

2008-07-21 @ 12:19:27
URL: http://wih.blogg.se/
Postat av: k8an

Vilket otroligt charmigt litet hus! Skönt att ni inte känner stress att hitta något, det ska ju vara kul att titta och leta :)

2008-07-22 @ 22:38:59
URL: http://imingarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0