:: Man blir bara ledsen.... ::

http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m28810440-85.html Scrolla ner något till inlägg nummer fem (sid 85).

Några citat från tråden. Kan vara förkortade, dock inte redigerade.

"Jag sökte, men att jag inte kom med, det e väl inte så konstigt MEN jag tycker verkligen inte att de vinnande bidragen e SÅ underbara, tillexempel Lindas altrade "pil-kort", vad var speciellt med det? Och jag kan inte släppa att de e vänner och dessutom "kända" (swe, scraputmaningen)"

"Jag håller med du. det osar något som jag egentligen inte vill tänka på , men det sker omedvetet. någon av tjejerna hade skrivit i sin blogg också att hon var glad över att hon blivit utvald och änndu bättre var att hennes kära vänner också blivit det. What?! Neee... Så ifrågasätt du! Det tycker jag verkligen att du ska göra. Det finns fler än du som tycker samma sak. Jag menar att om det hade varit så att hon velat ha in de där tre från början så hade hon ju inte behövt ha en tävling för alla att vara med för det verkar ändå uppgjort från början."

"Jag tycker så här.....Lindas alster var absolut inget speciellt. Måste ju funnits bättre bidrag."

"Som jag sa direkt efter att det avslöjats vem som blivit uttagna så tycker jag det är misstänksamt. Och då vistte jag inte ens att det var den Karin och att de var vänner. Jag tycker det osar riktigt bränt... Linda och Fia är som sagt vänner, tydligen med Karin också. L & F har gjort "scraptv" med Jane, och alla bor i närheten av butiken, Linda och Fia bor i Malmöområdet och Karin i Lund."

"Klart det kan vara en tillfällighet, men vad är oddsen liksom? Jag tycker personligen att det är flera av trollen som gjort bättre bidrag till tävlingen än de jag sett från Linda och Fia."


Min kommentar: Jag kände till att Fia skulle söka. Jag kände inte till att Karin skulle söka. Jane eller de övriga i DT-gänget kände inte till att jag skulle söka, förrän jag skickade in min ansökan. Jag tänker fortsätta vara glad och stolt över att jag blev vald. Men jag blir ledsen...

Kommentarer
Postat av: Anna

Du ska vara glad och stolt! De är bara avundsjuka! Låt bli att vara ledsen, då har de vunnit.

Vinterkramen Anna

2008-02-12 @ 19:43:58
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: K8an

Så tråkigt att det ska bli sådan avundsjuka. Tycker dina anöknings alster var jätte fina och jag älskade pil kortet, förstår helt o hållet att du kom med!!

2008-02-12 @ 20:01:42
URL: http://www.imingarderob.blogg.se
Postat av: Elenore

Idiotiska och avundsjuka människor finns tyvärr överallt. Men vi är många som tycker att du (och Fia & Karin) är jätte duktiga.
Kram på dig!

2008-02-12 @ 20:26:03
URL: http://hubbis.blogg.se
Postat av: Terése

Strunt i dem, det finna alltid avundsjuka typer som inte kan glädjas med andra. Jag tycker att du är kanonduktig och gör så mycket fint. Var stolt över att du blev vald!

2008-02-12 @ 20:30:22
URL: http://terese75.blogspot.com
Postat av: Mia

Usch, fy och tvi.....den svenska avundsjukan är för *pip*!! Du ska fortsätta vara stolt över det du skapar...du är duktig och gör så mycket fint!! Förstår att du blir ledsen, hade jag också blivit.

Kram!

2008-02-12 @ 20:46:10
URL: http://joggemia.wordpress.com
Postat av: linaliten

Skickar en stor kram till dig vännen! Lyssna inte på de där avundsjuka rösterna, du blev uttagen till Janes DT för att du är superduktig, skapar sååå fina saker och helt klart är värd att vara med! Det är ni alla tre!

2008-02-12 @ 20:50:09
URL: http://linaliten.blogg.se
Postat av: Camilla

ja herregud,varför kan man inte glädjas med andra för?Svartsjuka tydligen.Spela roll var ni bor och om ni är vänner ni är alla väl värda en plats i teamet hos Jane!!
Säger som de andra Var STOLT!!!
Kram

2008-02-12 @ 20:56:30
URL: http://www.camillasscraprum.wordpress.com
Postat av: myamia

Var stolt och glad!!! Du är grymt duktig!!! Vi ignorerar de människorna som skriver så! Kram Maria

2008-02-12 @ 21:13:06
URL: http://myamia.blogg.se
Postat av: Linnea

Suck... Fortsätt vara stolt - jag tycker det du gjort (både till ansökan och annat jag sett på bloggen) är jättefint! Det finns visst alltid vissa som vill trycka ner andra, men kom ihåg att vi är många fler som tycker ni är jätteduktiga!!

2008-02-12 @ 21:13:33
URL: http://lillnea.blogspot.com
Postat av: Kicki

Vansinnigt! Äntligen trodde jag att jag hade hittat en hobby där man gläds åt och inspireras av andras fina grejjer...men det finns väl sten på varje sandstrand. Nej, sträck på dig och fortsätt inspirera! :)

2008-02-12 @ 22:05:10
URL: http://nifty.blogg.se
Postat av: Zarah

Vilka småsinta idioter. Jag kan ju säga såhär: hade JAG haft en butik och dessa personer hade sökt, hade de nu blivit diskade pga taskig attityd.

Ni är så himla bra! Vissa människor pallar inte riktigt det. Håll huvudet högt.

Kram!

2008-02-12 @ 22:08:31
URL: http://zarischka.blogspot.com
Postat av: Linda (Gulligullan)

STORT tack till alla er kommentarer, de värmer!! Ni hjälper mig att låta detta rinna av mig =)

2008-02-12 @ 22:14:56
URL: http://lindasdagar.blogg.se
Postat av: silwerstar

Avundsjuka är inte det minsta charmigt..! Tråkigt när människor inte kan glädjas med andra!

2008-02-12 @ 22:20:17
URL: http://silwerstar.blogspot.com
Postat av: Sara Dahlblom

Jag har nu läst igenom de flesta av de inläggen i tråden du länkar till, och det enda jag kan säga är att de är otroligt dåliga förlorare, oavsett om de har deltagit själv i tävlingen eller ej.
Nu har jag inte sett de andras bidrag, naturligtvis eftersom Jane bara publicerat era, men jag misstänker att hon _inte_ har valt er för att ni är vänner, utan för att ni ALLA TRE är jäkligt duktiga på det ni gör.
Framförallt tycker jag att jag har sett en otrolig utveckling i ditt skapande under det senaste 1½ åren, och det har ju också visat sig iom att du har blivit vald till flera stycken DT under hösten.
Så skit i vad de skriver.
Du är helt klart värd den här platsen i ScrapAddicteds DT.

2008-02-12 @ 22:25:42
URL: http://sara.dahlblom.com
Postat av: Sara Dahlblom

Stor kram förresten! :)

2008-02-12 @ 22:26:28
URL: http://sara.dahlblom.com
Postat av: Karin/Kakan

Va tråkigt att få läsa sånt. Förstår inte folk att det som skrivs på nätet läses, även de som det skrivs om!?? Tycker att du är väl förtjänt av platsen i DT:t och precis som du själv skrev, strunta i de som inte har nåt bättre för sig än att hitta på dumheter. Ser fram emot att få se dina alster hos scrapaddicted!

2008-02-12 @ 22:54:32
Postat av: Ninni

Man får skämmas för folk nuförtiden. Folk som inte kan unna andra att lyckas :(
Men Linda ta inte åt dig, för du vet att det är bara för de är avundsjuka. Varför annars lägga ner så mycket tid på detta?
Så var nu STOLT att du blivit vald och var stolt för dina alster. Jag tycker du göra jätte fina layouter och gillar dessutom att läsa din blogg även om jag är väldigt anonym annars :) Kram kram

2008-02-12 @ 23:31:31
Postat av: lenislenis

Har inte läst mer än detta inlägg men det är ju enkelt att konstatera att valet är riktigt o rätt gjort. En sådan person kan bara ställa till besvärligheter och även om personen som skrivit det är duktig (vet ej vem) så är ju attityden helt under all kritik. Ett sånt här val kan ju bara den som "utlyser" valet göra - all smak är ju som baken;-)
Lycka till med ditt nya uppdrag! Du är med all säkerhet värd det!!!

2008-02-13 @ 00:07:10
URL: http://lenislenis.blogg.se
Postat av: Lee

En jättekram till dig med, jag fattar inte hur folk tänker när dem skriver så, du är jätteduktig, och vart vald för att du är en duktig scrappare, såklart! Låt det rinna av dig!

KRAM Lee

2008-02-13 @ 00:12:44
URL: http://leelos.blogg.se
Postat av: Lotta

Har varit inne och läst på familjeliv.

Säger bara att det är ren avundsjuka från dessa tjejer.

Så var stolt att du blev vald och strunt i dessa avundsjuka tjejer

Kram Lotta

2008-02-13 @ 07:09:35
URL: http://grodyngel.blogg.se
Postat av: Karin SN

*kram* Jag tycker fö att din pilbok var riktigt snygg i färg och utförande och pricken över dina ansökningsalster. Det är dessutom väldigt Linda och visar på vad du kan mer än LOs! så det så ;-)

2008-02-13 @ 11:21:39
URL: http://tidsoptimist.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag blir lite less när jag ser en sån "diskussion" -fast det är mest skitsnack! Jag hoppas att du kan förtränga det och tänka på hur roligt det är för dig att du kom med! Jag kollar in din blogg med jämna mellanrum för inspiration, du har en scrapstil jag verkligen gillar! Ta hand om dig! /Anna

2008-02-13 @ 13:00:54
URL: http://alsjoholm.blogg.se
Postat av: Agneta

Käraste Linda,
Det är så lätt att ta till hjärtat negativa synpunkter, även om de, som här, är i minoritet.
Det är "strongt" av dig att publicera inläggen.
Men låt nu inte inte de negativa få ta över. Vi
som tycker du är toppenduktig och värd ditt pris segrar!

2008-02-13 @ 13:22:53
Postat av: Jenny-Li

Fy så trist för dig behöva få sånt grums i glädjebägaren... Dålig attityd, tycker jag med. Vill bara säga att det är inte ALLA av oss "losers" ;o) som tycker sådår. Man BLIR besviken när man förlorar en uttagning man hoppats på och satsat för (annars är man inte normal, tror jag...! *s*), men det är en jädra skillnad på att vara besviken för egen del och missunnsam mot andra...

Så vad jag ville säga var bara att jag önskar er alla tre allt gott och lycka till med nya uppdraget! *ärlig kram*

2008-02-13 @ 14:05:03
URL: http://ordenrunt.livejournal.com
Postat av: Sara

Hej Linda!
Smaken är som baken eller hur... Men om nu det finns en ansvarig för denna vinst - vilket är jurydomaren tycker jag att dessa "smått" avundsjuka personer kan ta detta med denna istället.... Men som alla sagt, låt det rinna av som "vatten på gåsen" alla kan ju inte tycka om samma saker tur är väl det, men vi som finns runt omkring dig och det är en himla massa ser jag... ; ) tycker att du är den absolut värdigaste vinnaren (med de andra vinnarna förstås)! Stor kram och tack för en trevlig helg!

2008-02-13 @ 14:39:05
Postat av: Smarre & co

Åh vad jag blir ARG av att läsa sånt här. Ta inte åt dig det minsta för vi andra vet hur otroligt duktiga ni alla tre är! Ni hamnade i teamet för att ni helt enkelt förtjänar det. Stor KRAM till dig! Jag är i alla fall otroligt stolt över att du är med hos Scraputmaningen.
:-)

2008-02-13 @ 18:18:45
URL: http://mariekarlsson.blogg.se
Postat av: elin

jag har inte så mycket åsikter om det som skrivit förutom att det är synd att det blivit sån stor grej av det och lite smått besviken över att du lägger ut det som skrivits på fl i din blogg. Alla har rätt till att säga sin åsikt även fast det blev till överdrivt. Jag tycker att du verkligen är värd att bli dt hos Jane med så mycket fint som du skapar. /// Elin

2008-02-13 @ 20:08:26
URL: http://www.pylle-pylle.blogg.se
Postat av: Linda Persson

sträck på dig, va stolt. Du är verkligen värd din plats hos Jane.

2008-02-13 @ 21:01:25
Postat av: Liza

Vilka gräsliga och avundsjuka männsikor det finns!!!:-/

Kram till er alla, skit i dumskallarna!!!

2008-02-14 @ 00:29:02
URL: http://pyssla.blogg.se
Postat av: Else

Dåliga förlorare finns det överallt. De lider mest själva, så försök att inte bry dig. Lägg din energi på positiva saker istället.

Kram
Else

2008-02-14 @ 18:03:55
Postat av: Ellinor

Jag kan inte tänka mig några som varit mer lämpade än er - ni är toppenduktiga alla tre och inspirerar mig ofta! Bry dig inte om den typiska svenska avundsjukan! *kram*

2008-02-14 @ 19:30:30
URL: http://myransmemoarer.blogspot.com
Postat av: Heila

Citerar mig själv från inlägg i Fias blogg. Och samma till dig Gullan. Skit i skitsnacket. Kram på dig.

"Postat av: Heila
Det är bara rent skitsnack Fia. Baserat på avundsjuka och missunsamhet och inget att bry sig om. Är de dessutom så himla dumma att lägga en sån diskussion på nätet där alla kan läsa, får de skylla sig själva att folk ser och reagerar. (Med tanke på att nån gnällt i Gullans blogg om att hon lagt ut det)Det är bara att göra som katten som ramlat i vattnet, ruska på dig och gå vidare. Kramar"

2008-02-14 @ 22:45:30
URL: http://heilas.blogg.se
Postat av: Sosofofie

Hej!
Här är en av dom som "hänger" i tråden du pratar om (som du ser om du tittar i tråden, en som stått på er sida) och vill bara saäga det så många sagt- bry dig inte om det! Jag är själv jättefårvånad då jag inte trodde detta om scrapsverige! Keep up the good work!

2008-02-15 @ 11:52:12
URL: http://www.sosofofie.blogspot.com
Postat av: Cilla

Usch, vilken pinsam tråd! Ta inte åt dig av andras avundsjuka.
Jag tycker det är sååå coolt att vara utmaningskollega med en riktig rikskändis - haha!
Lycka till med uppdraget.
Kram

2008-02-15 @ 14:35:12
URL: http://cilla-cilla.blogspot.com
Postat av: Evelina

Det var då det jävligaste, på ren svenska!!! Pinsammare och mer patetiska människor än Jakthustru och Maraijjah FINNS INTE! Vi är som sagt var rätt många i teamet och ni tre fick flest röster, svårare än så är det inte!! *mållös*

KRAAAAAM från hon i lapphelvetet "norrland" som någon så tjusigt formulerat det på FL.

2008-02-17 @ 14:53:41
URL: http://wih.blogg.se
Postat av: LottaRos

Nääää! Fy vilken dålig stil!
Usch, vad arg jag blir!

Ni är alla tre skitduktiga scrappare som inspirerar mig massor! Inget konstigt i att just ni 3 blir valda! Bry dig inte om de avundsjuka orden...

Kram på dig!

2008-02-20 @ 23:22:26
URL: http://scraptokig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0