:: Normandie-Bretagne ::

Snart skall jag och Sebastian ge oss ut på äventyr :) Vi skall på efterlängtad bilsemester, denna gången till Luxemburg och Frankrike. I Luxemburg skall vi besöka min ena aupairfamilj (var hos två som "delade" mig) som jag jobbade hos för 13(!!!) år sedan. Vi stannar där i några dagar innan vi far vidare ner i Frankrike. Vi stannar i  Paris en till två nätter och så småningom kommer vi till Normandie och Bretagne.

Vi har bland annat planerat för att besöka Mont Saint Michel, Bayeux (och den berömda tapeten), regionen Calvados, åka utmed både Route du Cidre och Route des Fromage :) Om det är någon som har tips på ställen vi absolut inte bör missa, eller saker att se och uppleva i dessa områden, så lämna jättegärna en kommentar! Är det dessutom någon som har tips om något litet och mysigt hotell i utkanten av Paris med närhet till metro, så hojta då med :)

Ett foto från vår tidigare bilsemester på vår bröllopsresa. Det är byn Manarola, en av de fem byar som utgör Cinque Terre. Det kliar i fingrarna att få fota och dokumentera vår nya semester!



Kommentarer
Postat av: Anki

Brukar kika in här för härlig scrapinspiration, även om det inte blir så mkt scrappat nuförtiden... Vi ska bila till Bretagne i augusti, har hyrt lägenhet i St Malo i en vecka så jag ser fram emot tips på sevärdigheter däromkring :-) Trevlig resa!

2010-06-29 @ 00:52:42
URL: http://www.ankimade.blogspot.com
Postat av: k8an

Ser ju fantastiskt ut!! Hoppas ni får en helt otrolig tripp!

2010-06-29 @ 07:27:04
URL: http://imingarderob.blogg.se/
Postat av: Ensamma mamman

De ser helt fantastiskt ut och de kommer säkert bli ett riktigt äventyr och ett fantastiskt minne. Önskar er en underbar resa. Kram

2010-06-29 @ 20:52:23
URL: http://mittlilla-kaos.blogspot.com
Postat av: Cicci/Trollmor

Åh! Mont Saint Michel besökte vi för 18 år sen! Otroligt vackert, och häftigt att sitta och titta på tidvattnet som går och kommer på kvällen! Speciella ställen att besöka är Omaha beach och Pointe du Hoc.

2010-07-04 @ 21:53:23
URL: http://trollmorsplats.blogg.se/
Postat av: Cicci/Trollmor

Glömde säga: Ha en trevlig resa! Å kör försiktigt!

2010-07-04 @ 21:54:44
URL: http://trollmorsplats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0