:: Tikei ::

Jag har använt mineralsmink sedan ett bra tag, framförallt som foundation. Jag har använt i.d. BareMinerals som jag varit jättenöjd med...men det är dock liiiite väl dyrt, trots traderaköp.

Då tipsade min kära syster mig om ett företag som drivs av en tjej från Helsingborg. Hon har utvecklat eget mineralsmink efter att hon själv haft problem med både vanligt smink och mineralsmink, och säljer det via sin webbutik Tikei. Man kan beställa hem prover för 10 kr styck och prova sig fram till vilka nyanser som passar bäst. Häromdagen beställde jag hem prover på fyra olika nyanser av foundation, en rouge, en veil (används efter foundation för att hålla glansighet borta under dagen) och två ögonskuggor. Supersnabb leverans, jag hade dem redan dagen efter och de hade också skickat med två extra prover med ögonskuggor, generöst :)

Jag har redan provat en nyans av foundation, rouge och ögonskugga idag och det blir verkligen superfint resultat! Nu skall jag prova mig fram med de olika nyanserna och sedan lägga en beställning. 129 kr för en foundation istället för runt 300-400 kr för I.D beroende på vart man köper det, lätt val ;) Dessutom gynnar man ett svenskt företag!




Kommentarer
Postat av: Viveka på Humlebacken

Eller beställer man här: http://www.limebeauty.com funkar jättebra, halva priset mot i Sverige på ID bare minerals.. kanon. Men jag ska prova ditt tips också!

kramis

2010-04-15 @ 23:05:55
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: Monica

Hej!

Kul att du provar!Jag är jättenöjd med mitt!

Kram

2010-04-16 @ 09:35:38
Postat av: Jeanette

Tack för tipset!! :)



Jag har annars beställt från http://www.everydayminerals.com/ och de är toppen också!



Kram,

Tett

2010-04-16 @ 11:47:32
URL: http://tettiz.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag är riktigt sugen på att beställa därifrån! Är du fortfarande nöjd? Hade varit så himla kul om det fungerade bra för min hy, man vill ju bara krama om hennes priser

2010-05-24 @ 23:37:07
URL: http://lisacatlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0