:: Dags att åka hem ::

Ytterligare ett livstecken från mig, jag har inte orkat bloggat om kvällarna efter att ha spenderat dagarna i "stan". Jag har åkt in till New York fyra dagar och känner att jag fick gjort det mesta som jag tänkt. Jag har besökt Ground Zero, åkt Staten Island-färjan förbi Frihetsgudinnan, gått i Soho, Chinatown och Finansdistriktet (Wall Street). Tittat på Brooklyn Bridge från South Street Seaport. Har även gjort Time Square by night och promenerat i Central Park. Igår avslutade jag med att åka upp i Rockerfeller Center, längst upp och kolla på utsikten över New York. Otroligt häftigt!! Tyvärr har vädret fortsatt varit ostadigt och det regnade när jag kom upp. Men men, det var coolt ändå. 



Idag är det sista dagen här,  jag och Linda skall åka till ett köpcentrum och spendera dagen med lite shopping och lunch. Sedan bär det av hemåt. Jag längtar som en tok efter min man =) 

Kommentarer
Postat av: Cilla

Åååå, längtar dit igen!!! Du har verkligen hunnit med en hel del :) Är du också förälskad nu?? Ska bli kul att se foton och layouter senare.

Kram

2009-05-09 @ 12:06:59
URL: http://cilla-cilla.blogspot.com
Postat av: Aase/ängel60

Borta bra men hemma bäst har någon klok person sagt det kanske stämmer :)

Kram Aase

2009-05-09 @ 22:58:04
URL: http://angel60.blogspot.com
Postat av: Fialia

Men vad faaaan! När ska du blogga fortsättning och mer bilder??

2009-05-10 @ 18:52:15
URL: http://scrappa.blogg.se/
Postat av: Lotta

Härligt med bilder från New York! Åh, vad jag längtar tills vi ska dit i höst. :) Ungefär det som du besökt står på min lista med. Ser framemot att få se fler bilder. :)



Kram från Lotta

2009-05-11 @ 14:57:33
URL: http://divah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0