:: Bröllopsresa dag 12 ::

Lördagen den 4 oktober - Vi var framme i Hamburg vid 9-tiden, en knapp timme försenade. Vi fick stå rätt länge på perrongen och vänta på bilvagnarna som skulle kopplas loss och sedan köras fram så vi kunde köra av.



Vi körde sedan snabbt ur Hamburg med hjälp av gps:en (vad hade vi gjort utan den?). Vid en korsning mitt i staden kom helt plötsligt en blixt från klar himmel, bokstavligt talat. Vad konstigt att det blixtrar nu tänkte vi, tills vi båda samtidigt insåg; fartkamera!! Typiskt! Nåja, får vi en bot så får vi (i skrivandets stund, den 10 januari har vi dock ännu inte fått det, så vi kan nog pusta ut).


Vi stannade till på McDonalds halvvägs upp till Puttgarden och åt frukost/lunch och körde sedan vidare tills vi kom fram till Puttgarden. Och är man i Puttgarden är det nästan brottsligt att inte göra ett besök i Border Shopen. Vi köpte på oss vin och öl så vi nog klarar oss i ett år framöver :)

Resten av resan bestod av färjan över till Rödby och sedan motorvägen genom Danmark upp till bron och sen äntligen hemma! Det var såååå skönt att komma hem, hälsa på katterna och gå igenom all post.


Vi sitter i bilen med vår biljett och väntar på att få köra på färjan, lagom slitna och ofräscha efter en natt på tåget.



Rött och vitt guld ;)

En alldeles underbar bröllopsresa har tagit slut, men vi är fyllda till bredden med upplevelser, minnen och 1822 bilder. Tack för att ni följde med oss på resan här i bloggen!


Kommentarer
Postat av: Mahlin78

Tack för att du har delat med dig av er underbara resa! :-) Har varit mkt intressant att läsa om de platserna ni besökt! Inspirerar till en egen resa...

2009-01-10 @ 18:00:50
URL: http://mahlin78.blogspot.com
Postat av: Anna

Tack för att jag har fått följa med på er resa.



Vinterkramen Anna

2009-01-10 @ 18:59:55
URL: http://annastenman.blogg.se/
Postat av: Tettiz

Tack för resan och välkomna hem!! ;D



kram

2009-01-10 @ 21:24:32
URL: http://tettiz.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0