:: Jesus Christ Superstar ::

Min goa vän Terese fick en biljett över till Jesus Christ Superstar som hade premiär på Malmö Opera i fredags, och när hon frågade mig igår så tackade jag givetvis JA!! Faktum var att jag och Sebastian några timmar tidigare körde förbi operan, jag sa då till Sebastian att jag så gärna skulle vilja se föreställningen, men att det nog var kört att få tag på biljetter. Så tack Terese för att du frågade mig!


Och det var bra, riktigt riktigt bra! Ståpäls, dramatik och komedi blandat. Ola Salo var fantastiskt bra, men den personen som faktiskt var bäst var killen som spelade Judas; Patrik Martinsson. Hans röst (och magrutor) är inte att leka med ;)

Kommentarer
Postat av: Viveka på Humlebacken

Ååååå vill också!!!

2008-11-02 @ 20:17:35
URL: http://humlebacken.blogg.se/
Postat av: Fialia

Jag med!

2008-11-02 @ 21:50:03
URL: http://scrappa.blogg.se/
Postat av: K8an

Ohhh skulle förgäves försöka köpa biljetter för någon vecka sedan, ska bli en stammis på blocket och haffa någons biljetter om någon får förhinder!



Super kul när man får en chans till någont man trodde var hel kört. Vi fick en liknande chans till Björn Gustavsson nu i helgen. Hur kul som helst :)

2008-11-03 @ 07:28:26
URL: http://imingarderob.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh, så härligt att läsa från någon som varit där. Jag fick biljetter i 50-årspresent av man och barn. Vi ska gå alla fyra den 28 december. Härligt!!!

2008-11-03 @ 19:36:25
URL: http://kajsaloppan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0