:: Utflykt till Skanör ::

Vilket underbart sommarväder det har varit idag, varmt och strålande sol! Så härligt när det är helg och allt, tyvärr skall det tydligen bli sämre imorgon. Så vi bestämde oss för att passa på och göra en utflykt, vi satte oss i bilen och hamnade till slut i Skanör.

Vi parkerade bilen och promenerade ner till Skanörs hamn. Helt plötsligt hamnade vi i mitt uppe i en något som liknande en marknad. Det var "Skanörs hamnfest och sillamarknad" som håller på under helgen och som vi lyckats pricka in. Det var som en liten minifestival med ett litet tivoli, festivalmat och diverse marknadsstånd. Trevlig trevligt! Vi kollade runt lite och gick sedan vidare mot stranden där vi åt lunch och sedan promenerade utmed stranden. Vi gick i vattnet nästan hela vägen, riktigt varmt och behagligt...vi ångrade att vi inte tog med våra badkläder.







Det slog oss när vi gick där att vi gjorde en nästan exakt likadan tur till Skanör för två år sedan. Det var den 14 juli, två dagar innan vi åkte till Samos. Det var lika varmt som idag, dock blåsigare och färre människor på stranden.

Ett utav stånden på marknaden sålde saker av fårskinnpäls. En sån här skulle inte vara helt fel till vintern, eller?? ;)

Kommentarer
Postat av: Karin B

Då kunde vi nästan träffats igår... Jag var på bröllop i Skanörs kyrka!

2008-07-06 @ 19:58:09
URL: http://blogg.brandin.info

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0