:: Möhippa för Anne ::

Igår hade vi möhippa för en kompis som gifter sig på nyårsafton. Vi kidnappade Anne när hon var på sitt möte på Viktväktarna =) Vi stod och lurade i köket och precis när hon klivit av vågen så rusade vi ut med visselpipor. Hon såg VÄLDIGT förvirrad ut, tills hon kände igen oss.

image118

Eftersom Anne är en fotbollstjej så fick hon en hel uppsättning med fotbollkläder att ta på sig toppad med en brudslöja så klart. Första uppdraget för dagen för att hela tiden ha med sig en fotboll genom att dribbla den framför sig.

image119

Först stoppet blev sedan på Make-up Store där Anne fick en makeup-kurs och fick välja lite produkter att ta med sig. Därefter var det dags för uppdrag nummer två, att stå målvakt på Stortorget. Villiga(?) förbipasserande fick utmaningen att sparka in en boll, lyckades de fick de en nackmassage av Anne. Endast en person lyckades pricka in ett skott och Anne fick lätt röd i ansiktet ge en massage :)

image120

image121

Därefter var det lunchdags, vi fick ett eget rum på Gräddhyllan i Lund. Terése som ordnat möhippan hade förberett ett gäng frågor som Annes blivande Andreas redan hade svarat på. Anne svarade på alla, och senare under kvällen presenterades facit. Därefter fortsatte vi diskutera både barnvänliga och icke-barnvänliga ämnen =)) Tur att dörren gick att stänga!

image122

Vid 14-tiden var det dags att ge sig av till nästa aktivitet, nämligen till Malmö och Unik Keramik. Tillsammans målade vi en uppsättning sushiservis till Anne och Andy. Det var riktigt kul och Anne uppskattade det jättemycket (sushi-älskare som hon här).

image123

Jag målade den kvadratiska tallriken i det nedre högra hörnet.

image124

Vi åkte sedan tillbaka till Lund och gick hem till Terése, där fixade vi till middag, en stor tacosbuffé med massor av godsaker. Alla hade fixat en liten present till Anne som hon fick öppna efter middagen. Varje present skulle symbolisera den relation man hade med Anne. Hon satte de flesta, men hade liiiite problem med en av dem. Efter lite uppfräshning av minnet så satte hon den också :)

Vi fortsatte kvällen med prat, vin och drinkar. Vi gick sedan ut och dansade på Hercules i Malmö, Anne var i kanonform och vi hade skitskoj allihop :) Jag var hemma vid halv fyra och stupade i säng.

Kommentarer
Postat av: Elina

Vad roligt det låter! Precis lagom blandning och lite pinsamt, lyx, kreativitet, prat och party. Verkligen genomtänkt.

2007-12-10 @ 01:13:14
Postat av: Nicole

Ni verkade ha det jätte roligt!Hoppas jag också blir en lycklig brud inom några år!:-)All lyckönskningar till det blivande brudparet!

2007-12-17 @ 11:47:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0